2777
2789
عنوان

دلم بچه می خواد بچه دوم....

371 بازدید | 49 پست

بارداری اولم خیلی اذیت شدم نه از بابت ویار و .... دکتر گفت باید بری آمینیوسنتز و ... رفتم خداروشکر از لحاظ ذهنی مشکلی نداشت اما بعد از بدنیا اودن مشکل دیگه ای داشت که خداروشکر اونم رفع شده الان .من و همسرم فامیل هستیم برای همین از آوردن بچه دوم ترس دارم

عزیزم حتی اگه هیچ مشکلی هم نداشتی بچه نیار تو این شرایط گناه دارن بخدا

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به‌ عیر از اینا مشکلات جامعه هم هست ،بیخیال یه دونه رو به نحو احسن بزرگ کن‌

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

منم خیلی سختی کشیدم زایمان سخت و پر دردسر داشتم 

الان دخترم ۳/۵ساله اس خیلی تنهاست دلم میخواد یکی دیگه بیارم ولی واقعا تحمل دوباره ی اون همه سختی رو ندارم

نمیدونم چیکار کنم

شاید استخاره کنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

شرایطشو داری ؟ از پس خرج و مخارج بچه دوم بر میای؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

منم بچه اولم تو سونو سه بعدی گفت تو سرش کیست داره.استراحتی بودم و خطر زایمان زودرس.ولی دومی هیچیم نبود و راحت سپری شد با اینکه کارام بیشتر شده بود راحتم به دنیا اومد.ولی چون فامیلین قبلش مشاوره برو 

منم دلم بچه دوم میخاد  اما ی مشکل هست اونم اینگه سرزای اولم مادرشورم اونقد ج .ن د. ه بازی دااور ...

🤔مثلا چکارکرد

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین اون ازمایش های غربالگری وقتی میگی فامیلی م و سن بالای سی سال سریع احتمالو میبره بالا و مینویسن امینوسنتز

این هیچ ربطی به بچه ت نداره احتمالاته ...

اما این دفعه اگه بگی یه بچه سالم داری، احتمال مشکل داشتن بچه دوم، توی محاسبات ازمایشها کم میشه و ممکنه ننویسن امینوسنتز ...

پس نترس

با توکل بخدا برو تو دل ماجرا ...

بدو جا نمونی😂

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏