2777
2789
عنوان

دلم بچه می خواد بچه دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست

منم بچم 6 ماهشه... بعد 7 سالو نیم نازایی  بچه دار شدم الانم بدم نمیاد دومی رو تا یه دو سال دیگه بیارم فقط شرایط مالیم اصلا خوب نیس واس همین فکرشم نمیکنم تا انشاالله وضعیت مالیمون روبراه شه 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم بچه دوم میخاد  اما ی مشکل هست اونم اینگه سرزای اولم مادرشورم اونقد ج .ن د. ه بازی دااور ...

چيكار كرد؟! خيلي برام سوال شد اينكه مادرشوهر چه عرضي يازي اي ميتونسته دربياره؟!

منم خیلی سختی کشیدم زایمان سخت و پر دردسر داشتم  الان دخترم ۳/۵ساله اس خیلی تنهاست دلم میخواد ...

زایمان اولو دوم باهم فرق دارن. مال منکه اینطور بود. هم بارداری هم زایمان. بچه هام باهم سه سالو پنج ماه تفاوت دارن

احسنت به شما.توکل کن بیار فک نمیکنم چیزیش باشه صددرصدسالمه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
ببین اون ازمایش های غربالگری وقتی میگی فامیلی م و سن بالای سی سال سریع احتمالو میبره بالا و مینویسن ...

یکی دیگه از آشناهای نزدیک هم نسبت فامیلی داشتند همین مشکل منو داشت این یعنی به خاطر نسبت فامیلی  بوده مشکل دخترم

به‌ عیر از اینا مشکلات جامعه هم هست ،بیخیال یه دونه رو به نحو احسن بزرگ کن‌

ببین اتفاقا مشکلات جامعه باعث شده ماها خیلی کم انرژی باشیم واسه این بچه ها ... لااقل دوتا باشن به داد هم برسن ...

جامعه هم ایشالا درست میشه بزودی

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
🤔مثلا چکارکرد

دعوااااا 

چه کارا که نکرد همشو نمیتونم بگم اخرسرم مثلا قهرکردکه بره رفتم دنبالش  از 13تاپله افتادم پایین 

حسودی میکرد نمیذاشت بغلم باشه حتی اسمشم اونی که ماانتخاب کردیم گفت من اونو نمیگممم.کاراش یکی دوتا نیس 

ببین اتفاقا مشکلات جامعه باعث شده ماها خیلی کم انرژی باشیم واسه این بچه ها ... لااقل دوتا باشن به دا ...

من میخواستم دخترم رو بعد از عید مهدکودک بزارمش که ازتنهایی دربیاد

حالا تو خونه همه ش تنهاس واقعا دلم واسه ش میسوزه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
یکی دیگه از آشناهای نزدیک هم نسبت فامیلی داشتند همین مشکل منو داشت این یعنی به خاطر نسبت فامیلی &nbs ...

نه بابا ربطی نداره ...

اگه تو فامیل توی ۷ پشت تون مشکلی باشه شااااااااید ژن غالب بشه ... ول کن مگه حل نشده الان؟

من مامان بابام فامیل تو فامیل بودن

ولی منو داداشم هردو تیزهوشانی و عالی بودیم😎😎😎

منم خیلی سختی کشیدم زایمان سخت و پر دردسر داشتم  الان دخترم ۳/۵ساله اس خیلی تنهاست دلم میخواد ...

واقعا یکی نیست

من سر دومیم هم زرنگترم هم ویارم کمتره دارم کمک خدا رو به وضوح میبینم بااینکه بچم۲سالشه و کارزیادداره اما به راحتی ازپوشک گرفتمش واقعا خدا داره کمک میکنه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
[QUOTE=146910676]چيكار كرد؟! خيلي برام سوال شد اينكه مادرشوهر چه عرضي يازي  با گفتن نمیشه ف ...

چشم ش رو دربیار دومی رو بیار😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من میخواستم دخترم رو بعد از عید مهدکودک بزارمش که ازتنهایی دربیاد حالا تو خونه همه ش تنهاس واقعا دل ...

خیلی طفلیا تنهان

پدر مادرا که دارن افسرده میشن از مشکلات هر روزه و استرسها

یه داداشی ابجی ای ندارن بزنن تو سر هم ...

دق میکنن دور از جون

منکه دارم سرویس میشم با حاملگی ولی بخاطر بچم

واقعا یکی نیست من سر دومیم هم زرنگترم هم ویارم کمتره دارم کمک خدا رو به وضوح میبینم بااینکه بچم۲سال ...

به روزهای سختی که کشیدم فکر میکنم گریه م میگیره

اگه بیارم فقط برای دخترمه