2777
2789
عنوان

دلم بچه می خواد بچه دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم منو دیونه کرده دلم براش میسوزه الان 10 سالشه

من و داداشم ۱۱ سال اختلاف سنی داریم خیلی خوبه الان مامانم داداشم رو داره

من ازدواج کردم تنها نیست 

مونس مامانمه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
وای که توی این نی نی سایت جرات نداری حرف از بارداری بزنی. اصلا اومدیمو شرایط جامعه ده سال دیگه خوب ش ...

دقیقا ... شرایط جامعه رو ما بسازیم

با تربیت نسل خوب و هوشمند ...

با امید و دلخوشی ..

چیکار کنیم نمیشه بریم افسرده و قرصی بشیم که جامعه خرابه؟

والا من شرایط دارم از ایران برم بچه هامو ببرم ولی میگم می مونم کنار خانواده م میسازیم ش

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
دوستان ممنون از نظراتتون        

ببین اگه اعتقاد داری استخاره کن

من میخوام استخاره کنم اگه خوب بیاد از همین ماه مراقبت پیش از بارادری میرم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
[QUOTE=146910676]چيكار كرد؟! خيلي برام سوال شد اينكه مادرشوهر چه عرضي يازي  با گفتن نمیشه ف ...

برای کوری چشمش دومی وسومی رو هم بیار

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
دقیقا ... شرایط جامعه رو ما بسازیم با تربیت نسل خوب و هوشمند ... با امید و دلخوشی .. چیکار کنیم ن ...

دقیقا

فکر کنم اگر جونهای الان تو زمان جنگ بودن الان نسل انسان تو ایران منقرض شده بود 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

من یه پیشنهاد خواهرانه می کنم  بهتون که فعلن توی این اوضاع ازفکر بچه آوردن بیایید بیرون گناه دارن طفلکی هارو بیارین توی این دنیا بعد نتونید هیچ کاری براشون بکنید البته نظر منه 

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد