2777
2789

این ماه برای اولین بار اقدام داشتم همه آزمایش ها اعم از سونو تخمدان و ضمایم آزمایش خون کامل و آزمایش پاپ و زگیل تناسلی رو دادم  همه چیم خوب بود روز ۱۳و۱۴و۱۷و۱۸ پریودم اقدام کردم الان روز ۲۴پریودم هست لک قهوه ای که خیلی آبکی هست دیدم خییییلی نگران شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید لکه لانه گیزینیه

وای یعنی میشه همین باشه 

یه ذره دردم دارم پایین دلم اما دردش یه حال خوبی بهم میده

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ببخشید شاید منظورم رو متوجه نشین واسه اقدام مهم هست کی انجام بشه  یا هرزمان که خواستید

متوجه نمیشم میشه واضح بگی گلم!

خب دیگه غمی نداریم مبارکه

واااااای اگه بشه چی میشه😃😃😃😃😃😃

کاش میزاشتی یکم شرایط ارومتر شده بعد اقدام‌میکردی همش باید بری ازمایش سونو ... کلا خیلی نگرانم واس ...

اخه سه ساله میگذره از ازدواجم شوهرم نی نی میخواااااااد😄😄

انشالله که خیره گلم خیلی مراقب خودت باش بسلامتی بگذره این دوران برات❤

قربونت دعاااااا کن که باشه چون برای اولین بار بود کلی نمازه و دعا و چله گرفتم

شوهرمم‌هشت روز روزه گرفت پشت سرهم🥰🥰🥰