2777
2789
عنوان

جهیزیه بیاین‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 49 پست
با قابلمه😁 مگه گوشت خره نپزه خو

مامان منم زودپز استفاده نمیکنه چ برسه من😄 ادم دو ساعت زودتر غذاشو میزاره قشنگ میپذه بدون دردسر تر بنظرم 

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم زودپز استفاده نمیکنه چ برسه من😄 ادم دو ساعت زودتر غذاشو میزاره قشنگ میپذه بدون دردسر تر ب ...

وای اره ترسناکه🥴

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
منم خونم ۷۸ متره و فقط یه فرش نه متری انداختم دوس ندارم پر شه با فرش مبلم اومده اصلا بد نشده تازه ن ...

خیلی خوبه فقط وقتی مهمون داری چیکار میکنی؟ رو ۹ متری که کوچیکه نمیشه سفره بزرگ انداخت 

خیلی خوبه فقط وقتی مهمون داری چیکار میکنی؟ رو ۹ متری که کوچیکه نمیشه سفره بزرگ انداخت 

روی جزیره سلف سرویس میچینم هرکی رو یه مبل میشینه میخوره😃دیر به دیر مهمون میاد چون تازه عروسی کردیم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
فعلا نخریدم عزیزم چون عروسیمون امسال بود کنسل کردیم .شماچندخریدی؟

من  یه سال و نیم پیش خریدم فک کنم ۱۲۰۰ دقیق نمیدونم ۷۰۰ شانس باز نکردم به نظرت ببرم همون مغازه قبول میکنه برداره یه ۱۲ مترشو بخرم ؟ یا خیلی از روش گذشته ؟ از همین مدل ها داره دیدم. وقتی تابلو فرشو گرفتم گفتم هنوز خونه نداریم ها شاید بیارم عوض کنم گف هر وقت بیاری عوض میکنم البته تابلو فرش دستبافه اینو نمیدونم

مرسی عزیزم ولی هنوز خونه رو نگرفتیم ولی دنبال حدودا ۷۰ مترش میگردیم 

آهان خب پس ب سلامتی

پس فعلا عجله نکن برا فرش اول خونه رو بگیرین ببین چن خوابس و کلا مدل پذیرایشش چجوریه بعد ببین فرش لازمه یا ن

مدل پذیراییت خیلی مهمه اگه حالت L مانند باشه میتونی اون ۹ متری رو بندازی قسمت بلند L بعدم ی فرش ۱/۵ در ۲ هم بگیزی بندازی قسمت کوتاه L

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
مامان منم زودپز استفاده نمیکنه چ برسه من😄 ادم دو ساعت زودتر غذاشو میزاره قشنگ میپذه بدون دردسر تر ب ...

اره مامان منم استفاده نمیکنه اصلا واسه همین پرسیدم ولی همه گفتن واجبه برقیاش خیلی گرون شده کاش پارسال میگرفتم😔

من  یه سال و نیم پیش خریدم فک کنم ۱۲۰۰ دقیق نمیدونم ۷۰۰ شانس باز نکردم به نظرت ببرم همون مغازه ...

فک.منم بری 12متری بخری باید روش بزازی چون خیلی گرون شده.برو یه آمار بگیردیگه.چون اون 9متری روبدی بخودش به هرحال با قیمت الان میفروشه به کس دیگه.باید یکم روش بزاری

آهان خب پس ب سلامتی پس فعلا عجله نکن برا فرش اول خونه رو بگیرین ببین چن خوابس و کلا مدل پذیرایشش چج ...

مرسی عزیزم راس میگی مامانم میگه صبر کن ببین خونت چجوریه ولی روز به روز داره وسایل گرون میشه میگم بخرم تموم شه