2777
2789
عنوان

جهیزیه بیاین‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 49 پست
به نظرم زودپز خیلی واجبه ... مبلمانت اگه کوچیکه و جمع و جور ی میز ناهارخوری جمع و جور هم میتونی بذار ...

نمیدونم هنوز ولی وقتایی که دنبال خونه میگردیم دوروبره ۷۰ متری میریم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودپز خیلی لازم میشه بخر

میز ناهارخوری نخر چون قشنگ فضاتو اشغال میکنه و بلا استفاده میمونه بخاطر اینکه متراژ خونت کمه یکم...نگه دار ایشالا ی خونه بزرگتر ک خریدین اونوقت ی قشنگشو بخر

خونت اگ دو خوابس ن فرش نگیر همین یدونه کافیه زیر مبلا سرامیک بمونه و فرشو بنداز وسط پذیراییت 

اما اگ تک خوابس فضای زیادی سرامیک میمونه بازم قشنگه ها ولی اگ دوس نداشتی یه فرش دیگ بخر کلا فرش کن پذیراییتو

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
من از زودپز گازی میترسم صدا میده فک میکنم منفجر میشه از بچگی میترسیدم 

اون قدیمیاش بود منم میترسیدم ولی الانیا شیر اطمینان دارن فک نکنم خدایی نکرده بترکه ،من سه ساله اونم هر روز استفاده میکنم ،صدا داره آدم می‌ترسه ولی چیزی نمیشه

نمیدونم هنوز ولی وقتایی که دنبال خونه میگردیم دوروبره ۷۰ متری میریم  

احتمالا نه متری اندازه بشه اما دورش خیلی خالی میمونه ..اگه مشکلی با سرامیک نداری به نظر من که عالیه خیلی هم قشنگ ..نهایت اگه دیدی خالیه ی فرش گرد کوچک یا سه متری بخر بنداز زیر ناهار خوری ..اما به نظرم نیاز نمیشه من خودم سرامیک رو خیلی بیشتر ترجیح میدم

منم خونم ۷۸ متره و فقط یه فرش نه متری انداختم دوس ندارم پر شه با فرش

مبلم اومده اصلا بد نشده تازه ناهار خوری هم ندارم دو تا صندلی اپن گذاشتم دور جزیره

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
زودپز خیلی لازم میشه بخر میز ناهارخوری نخر چون قشنگ فضاتو اشغال میکنه و بلا استفاده میمونه بخاطر ای ...

مرسی عزیزم ولی هنوز خونه رو نگرفتیم ولی دنبال حدودا ۷۰ مترش میگردیم