hanane_nikpor مدیر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 8998 عنوان جهیزیه بیاین... | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 49 پست سلام خانما یه سوال زودپز واجبه بخرم ؟ منظورم کاراییش چطوره؟واین که من یه فرش ۹ متری خریدم خونمون هم دوروبره ۷۰ متره احتمالا به نظرتون یه فرش دیگه بخرم ؟پذیرایی کلا فرش بشه یا یه قسمت هاییش سرامیک بمونه میز ناهارخوری بخرم؟ 1399/04/29 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jooooodiiiiiabott عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 10315 اینم یه فکریه😍 اره بابا خرج الکی ننداز رو دست بابات فرش دیگه نخر ناهار خوری هم اگه جا میشه یه کوچیکشو بخرزودپزم خوبه خیلی کار راه اندازه ❤️ قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
sahariii73 عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1198 روی جزیره سلف سرویس میچینم هرکی رو یه مبل میشینه میخوره😃دیر به دیر مهمون میاد چون تازه عروسی کردیم 😐ر ی د ه میشه ب مبلا ک مهمونم معذب میشه اونجوری من ک از میزناهارخوری خیلی استفاده میکنم شایدم چون از بچگی استفاده میکردم عاشقِآرامشِإسمتَمخـُ﷽ـدا
jooooodiiiiiabott عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 10315 😐ر ی د ه میشه ب مبلا ک مهمونم معذب میشه اونجوری من ک از میزناهارخوری خیلی استفاده میکنم شاید ... نه نمیشه من تا الان چندتا مهمونی اینجوری رد کردم مهمونه داغون ندارم که برینن به مبلا درست غذا میخورن ❤️ قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️