2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات طنز و شیرین نی نی دار شدنتون و زایمانتون بگید 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 99 پست
ایشالا به زودی و سلامتی گلی😍

ممنون عزیزم...❤❤❤

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبی که زایمان کردم مامانم شب پیشم موند توی بیمارستان بعد پرستار اومد گفت باید راه بری منم کلی درد دا ...

خیلی باحال بود کلی خندیدم دمت گرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

من  دوسال انتظار کشیدم و بعد ای یو ای کردم دکتر گفت چون دارو مصرف نکردی درصدش خیلی کمه  بعد ۲۲ روز تست گذاشتم مثبت شد شب شوهرم اومد بهش گفتم انقدر خوشحال شد که نگو تا صب نخوابیدیم ساعت ۵:۳۰ در ازمایشگاه بودیم رفتم پیش خانومه گفت چقدر از پریودیت گذشته  گفتم دو روز ولی ۲۳ روزه حاملم بدبخت کلا هنگ کرد☺☺

ایشالله خدا این حس خوب رو قسمت تمام منتظر ها بکنه🙏🙏🙏

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
بچه داشت دنیا میومد دکتر اومد بالا سرم گفت زور بزن بچه سرش معلومه داره میاد گفتم دکتر بچه م کچله یا ...

😨😨😨لنتی فک کنم بچه دوباره برگشت سر جاش😂😂

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  
دقیقا من مدام می گفتم دخترم خیلی زیباست بعد شوهرم عکسش و نشون همکاراش میداد که ببینین دخترم چقدر خوش ...

پسر من لاغر ک نبود خیلیم تپلی بود ماشااالله ۴کیلو بود ولی مث این چقندرا هستن ک خییییلی سفیدنو لپاشون سرخه😂😂اونجوری بوده سرش پرررره مو مچولم ک بود دیگه😂😂😂

زایمان طبیعی درد خیلی وحشتناکی داره ولی وقتی بچه به دنیاد میاد چنان آرامشیو تجربه میکنی که اصلا تو ع ...

اخی خدایا بیخود نیس ک بهشت زیر پای مادراس😄

پسر من لاغر ک نبود خیلیم تپلی بود ماشااالله ۴کیلو بود ولی مث این چقندرا هستن ک خییییلی سفیدنو لپاشون ...

وای خدا اگه من همچین بچه هایی ببینم قورتش میدمممم😆😆

پسر من لاغر ک نبود خیلیم تپلی بود ماشااالله ۴کیلو بود ولی مث این چقندرا هستن ک خییییلی سفیدنو لپاشون ...

من دخترم ۳ کیلو بود خیلی ظریف و لاغر بعد انگار یه کلاه  گیس رو سرش بود میبردمش هرجا میگفتن این اول مو بوده بعد دست و پا دراورده