2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات طنز و شیرین نی نی دار شدنتون و زایمانتون بگید 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 99 پست

زایمان طبیعی درد خیلی وحشتناکی داره ولی وقتی بچه به دنیاد میاد چنان آرامشیو تجربه میکنی که اصلا تو عمرت اونجوری نشدی یه حس خوب پر از آرامش و لذت بعد اون درد وحشتناک واقعا عجیبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش میگفتم واااای چقد نااااززززه 😍😍 الان ک عکسای اول تولدشو میبینم شکل چغندر بوده بزلریش تو گر ...

دقیقا من مدام می گفتم دخترم خیلی زیباست بعد شوهرم عکسش و نشون همکاراش میداد که ببینین دخترم چقدر خوشگله الان که به عکساش نگاه میکنم میگم چقدر زشت و لاغر بوده   

وااای.. تنبلی شدید داشتی آخرش با دارو باردار شدی؟ 

فقط از بعد پری تا یه هفته قبل تایم پری بعد سیاهدانه و رازیانه خوردم مرتب

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
همون جا بعدش بهش زنگ زدم گفتم شکل خودته. بعد ک اومدیم خونه شکل موش شده بود😂😂😂😂 طفلی میگفت کجاش ش ...

اره اره منم بچه دخترعمم دنیا اومد کلا قیافش کپی باباش بود فرداش اصلا یکی دیگه بود😂

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  
اینستا ندارم که پیجشونو ببینم 

نصب کن...خیلی ارامش بخشه...مخصوصا کلیپ زایمانا ک بااهنگای شاد میکس شده

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

چجوری جوشوندی؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

سیاهدونه خالی؟ 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..
چجوری جوشوندی؟

سیاهدانه رو باعسل خوردم....اخر شبا قبل خواب میخوردم....رازیانه رو هم مث چایی دم میکردم...تو همون ی ماه باردارشدم

سیاهدونه خالی؟ 

باعسل