زایمان طبیعی درد خیلی وحشتناکی داره ولی وقتی بچه به دنیاد میاد چنان آرامشیو تجربه میکنی که اصلا تو عمرت اونجوری نشدی یه حس خوب پر از آرامش و لذت بعد اون درد وحشتناک واقعا عجیبه
من همش میگفتم واااای چقد نااااززززه 😍😍 الان ک عکسای اول تولدشو میبینم شکل چغندر بوده بزلریش تو گر ...
دقیقا من مدام می گفتم دخترم خیلی زیباست بعد شوهرم عکسش و نشون همکاراش میداد که ببینین دخترم چقدر خوشگله الان که به عکساش نگاه میکنم میگم چقدر زشت و لاغر بوده
فقط از بعد پری تا یه هفته قبل تایم پری بعد سیاهدانه و رازیانه خوردم مرتب
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
فقط از بعد پری تا یه هفته قبل تایم پری بعد سیاهدانه و رازیانه خوردم مرتب
چجوری جوشوندی؟
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
سیاهدانه رو باعسل خوردم....اخر شبا قبل خواب میخوردم....رازیانه رو هم مث چایی دم میکردم...تو همون ی ماه باردارشدم