خداروهزار بار شکر چه خوبه این معجزه تو زندگی همه باشه😍
انشاله اره واقعا معجزه ی زندگی من بود و خداروشکر تو کل بارداریم هیچ مشکلی نداشتم و همیشه از دکتر و ای وی اق بیزار بودم و ارزو میردم طبیعی باردار بشم چون ای وی اف قبلی کل بدنم سوراخ شده بود و خدا کنه هیچکس راهش نیفته و همیشه هر روز دعا میکنم دامن همه ی منتظرا سبز بشه چون نا امیدی خیلی سخته
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
کیست داشتم دایم پریدام نامرتب بودآخرین پریودمم باتاخیربوداون ماه چوگیرشدم حس میکردم باردارم ده روزبع ...
منم دقیقا یه هفته قبل اینکه بفهمم باردارم افتادم به مردن انقد بالا اوردم و دل درد داشتم دکتر پرسید بارداری گفتم نه بابا غیر ممکنه هنوز یه هفته مونده به موعد پریودم ولی خواست خدا بود باردار بودم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️