2777
2789
عنوان

خانومایه نی نی سایت تلگرامو اینستام دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 70 پست
به خاطرحذف اینستا اینجوری میگی؟والا اینستا زندگی خراب کنه من به شخصه دوست ندارم حالا نظر ها متفاوته ...

نه والا من بیشتر ازیناشم تحمل کردم چون دوستش دارم زندگیمو دوستدارم همه این اخلاقایه گندو بد دهنیاشو بد خرجیاشو رفیق بازیاشو بی پولیشو تحمل کردم سعی کردم درسش کنم زندگیمو بسازم ولی خیانتو هرگز نمیبخشم

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر ۸ماهه دارم ولی اگه یروز بفهمم که همه اون فکرا حرفا راجبش درس بوده هیچ وقت بخاطر بچم نمیمونمو ...

خدا حفظش کنه پس سعی کن اول زندگیتو بسازی به خاطر دختر اخر گزینه جدایی باشه برات

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
خدا حفظش کنه پس سعی کن اول زندگیتو بسازی به خاطر دختر اخر گزینه جدایی باشه برات

ممنون🌹منکه همیشه تلاش میکنم یکمم شاید تغییر کرده ولی اگه خیانتش بهم ثابت بشه صد درصد جدا میشم فقط بخاطر دخترم

من کتاب می خونم.      خلا های دوران کرونا رو با کتاب پر میکنم.    

😁😁اینکه خیلی خوبه ولی مشکل اینه کتابم نمیتونم برم بخرم بخونم😔

تلگرام و اینستا ندارم.

به خواست خودم.

فقط وات ساپ و نی نی سایت.

انصافا اینستا که خیلی چیپ و خزه...  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
منم اونم ندارم کلا همرو دیلت زدم 😔

فقط وات دارم با شماره های فامیل درجه یک فقط

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.