2777
2789
عنوان

خانومایه نی نی سایت تلگرامو اینستام دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 70 پست
گفتنش آسونه ولی تو شرایطش قرار بگیری یچیزه دیگه میگین منم قبل ازدواجم خیلی ازین حرفا میزدم ولی الان ...

همش برمیگرده به خواستن خودت تا وقتب ک هعی بگی بگه چشم قربان همین آش و همین کاسه هست 

مشاوره ببرش و سعی کنه رفتارای ناپسندشو اصلاح کنه بحث سر اینستا یا تل داشتن نیست بحث سر اینه ک متاسفانه بیماره 

شکاکی اصلا چیزی نیست ک راحت بخای از کنارش بگذری 

یه سر هم به تاپیک رویا جون بزن شاید راهنماییاش به دردت خورد 

چقد فکرش قدیمیه حالا من میخاستم عکستا اینستامو پاک کنم شوهرم نذاشت😳

هرکی یجوریه زندگی خودتومقایسه نکن باکسی

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم..ولی در یک حرکت انتحاری اینستا خودمو شوهرمو دلیت کردم😅😅😅 من اگه نزاره چیزی داشته باشم به ...

منم به شرط اینکه خودشم دیلت بزنه پاک کردم ولی دوستدارو باز داشته باشم تنها سرگرمیم بود به خیاطیمم خیلی کمک میکرد

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
یعنی واسه داشتن یه اینستا و تلگرامم باید شوهراتون اجازه صادر کنه؟؟؟ 😐 چرا از خودتون هیچ حقی ندارید ...

این که چیزی نیست عزیزم

مورد داشتیم اینجا خانمه شوهرش اجازه نمی داده موهای زائدش رو اپیلاسیون یا لیزر کنه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
همش برمیگرده به خواستن خودت تا وقتب ک هعی بگی بگه چشم قربان همین آش و همین کاسه هست  مشاوره بب ...

خییلی تلاش کردم نشدکه نشد هر وقتم اسم مشاور میارم جنگ بپا میشه میدونم بیماره بیماریشم شدیده ولی نمیشه😔میشه لینکشو بزارین؟

منم به شرط اینکه خودشم دیلت بزنه پاک کردم ولی دوستدارو باز داشته باشم تنها سرگرمیم بود به خیاطیمم خی ...

بازم خوبه که عکس العملی نشون دادی ...کم کم درستش کن تلگران نصب کن یا واتسو بگو تنهام با خانواده تماس تصویری میگرم نیازه داشته باشم 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
من تو یه شهر قریب هیچکسو ندارم نه دوستی نه آشنایی فقط آخر هفته ها میرم خونه پدرمو چند روزه هفترم خون ...

منم تنهام و دوستی ندارم.گاهی میام اینجا

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
والااینستابدترین برنامس مرداحق دارن نزارن هرچی جنایته ازاینستاس

درسته ولی درصورتی که خودشم نداشته باشه

حالا کار با شوهر استارتر ندارم

خیلیا اینجا میگن شوهرم نمیذاره اینستا نصب کنم ولی خودش داره

اگه بده باید برا هر دو بد باشه 

بازم خوبه که عکس العملی نشون دادی ...کم کم درستش کن تلگران نصب کن یا واتسو بگو تنهام با خانواده تماس ...

بدونه عکس العمل که پاک نکردم چند روز دعوا راه انداختم سره شکاکو بد دلیش همون لحظه پاک کردم ولی پافشاری کردم بخاطر آرامش خودمونو زندگیمون بریم مشاور ولی قبول نکرد

درسته ولی درصورتی که خودشم نداشته باشه حالا کار با شوهر استارتر ندارم خیلیا اینجا میگن شوهرم نمیذا ...

درسته

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
والااینستابدترین برنامس مرداحق دارن نزارن هرچی جنایته ازاینستاس

من فقط ازش الگو برداری میکردم واسه خیاطی