2777
2789
عنوان

اومدم دانشگاه ولی کسی نیست برگردم خونه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگی 8 سرویس خوابگاهی ها اکثرشون ده دقیقه قبلش بچههارو میارن صبر کن زود رفتی همیشه 7/45 اینا تو ...

خوابگاه نداره دانشگاه 

همه از خونه میان خب شاااید چند نفری از خوابگاه خودگردان بیان فقط

خوابگاه نداره دانشگاه همه از خونه میان خب شاااید چند نفری از خوابگاه خودگردان بیان فقط

خب همون 

انقدر زود نمیان که 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وای خیلی ضایع شدممم کسی نیست هیچ جا

ضایع شدن نداره که. روز اولته زود رفتی منتظر بمون میان همه. همیشه تا ۸ و ربع اینا بمون بعد اگه دیدی هیچکی نیست برو الان که خیلی زوده برای رفتن

اووو ساعت کاری دانشگاه از ۷:۳۰ عه😂😂😂😂چقدر ذوق داشتییی

کلا آدم ذوق زده ای هستم🤦🏻‍♀️🥲🤣🤣

یکی نیست بهم بگه دختر وسط این همه بدبختی ذوق زدنت برا چیه؟  یه دعایی هم از مسجد پخش میشه لعنتی بغض کردممم از یاد بچگیام افتادم 

یبار تو مترو بودم

ی دختر ترم اولی کنارم بود انقد این استرس داشت ک تو  قطار بالا اورد

هم دانشگاهیم درومد یکم ارومش کردم ولی گند زد به مانتو مقنعه اش

خلاصه فک کنم تا عمر داره یادش نره روز اولشو

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️