2777
2789
عنوان

خانومایه نی نی سایت تلگرامو اینستام دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 70 پست
بدونه عکس العمل که پاک نکردم چند روز دعوا راه انداختم سره شکاکو بد دلیش همون لحظه پاک کردم ولی پافشا ...

چندسالع ازدواج کردید

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
خییلی تلاش کردم نشدکه نشد هر وقتم اسم مشاور میارم جنگ بپا میشه میدونم بیماره بیماریشم شدیده ولی نمیش ...

نامزد منم اوایل دوستی تا چندین سال به شدت غیرتی و شکاک بود و همش گیر میداد 

اوایل هعی میگفتم چشم 

اینستامو پاک کردم لباس پوشیدنمو تغییر دادم ارایش نکردم 

ولی دیدم اینطوری خودم دارم اسیب میبینم 

سعی کردم اونو تغییر بدم البته نه با جنگ و دعوا ! 

با ملایمت و اماده کردن ذهنش 

الان اصلاا نه به لباس پوشیدنم گیر میده نه به بقیه چیزا 

حتی من اینستا و تل دارم ولی خودش نداره 

البته هیج وقت اذیتم نمیکرد ک با جر و بحث یه چیزیو زور کنه بهم همیشه با ملایمت میگفت و در عوض خیلی هوامو داشت و ۲۴ ساعته بیرون بودیم حوصلم سر نمیرفت 

ولی به هرحال الان طوری شده همش حرف اون نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینستا ندارم شوهرم گفت که نصب نکنم با اینکه یه دلم میخواست از لجش نصب کنم دیدم چیز مهمی نیست که بخوام بخاطرش بحث کنم خودتو ناراحت نکن  ببینه خیلی ناراحتی بعدا هم نمیزاره نصب کنی 

من فقط ازش الگو برداری میکردم واسه خیاطی 

راههای دیگه ای هست واسه الگوبرداری بروگوگل ببین

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
بنظرم حتما برو پیش مشاور کسایی که شکاکن معمولا خودشون غیرقابل اعتمادن

دیگه برام مهم نیس من دیگه به خودشم اعتمادمو از دست دادم الان دیگه مثل قبل تلاش نمیکنم که زندگیمو بسازم بدجور خودشو خراب کرد پیشم😔

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
بدونه عکس العمل که پاک نکردم چند روز دعوا راه انداختم سره شکاکو بد دلیش همون لحظه پاک کردم ولی پافشا ...

خوب کردی اگه سکوت کنی انجام بدی تا اخر عمرت میشه رویه زندگیت در مقابل کارای بی منطق سکوت اصلا جایز نسیت..با مشاوره های تلفنی صحبت کن اگه حضوری نمیاد خودت تنهایی زنگ بزن باهاشون راهنمایت کنن کم کم دیدی اروم شد بهش بگو تلفنی خرف بزنه دوست داشت حضوری میریم بعدش

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
شما چندسالته؟  چه قدر بد، کم کم سعی کن درستش کنی تا باهات راه بیاد یا برین مشاور

من ۲۰ سالمه ولی اون دیگه درست بشو نیس مشاورم نمیره اصلا

دیگه برام مهم نیس من دیگه به خودشم اعتمادمو از دست دادم الان دیگه مثل قبل تلاش نمیکنم که زندگیمو بسا ...

به خاطرحذف اینستا اینجوری میگی؟والا اینستا زندگی خراب کنه من به شخصه دوست ندارم حالا نظر ها متفاوته اینقدر خوشی های فیک الکی توشه ادم فک میکنه خودش بدبخترینه 

برو زندگی های مردم ببین چه بدبختی هایی که ندارن 

دیگه برام مهم نیس من دیگه به خودشم اعتمادمو از دست دادم الان دیگه مثل قبل تلاش نمیکنم که زندگیمو بسا ...

اگر نمیخوای تلاش کنی و هیچ امیدی به ساختن زندگیت نداری پس چرا باهاش موندی و الکی به خوذت سختی میدی؟

اگه شوهرت بهت شک داره پس جدا شید زندگی بدون اعتماد به چه درد میخوره؟  هم اینستا دارم هم تل هم ...

خواهر گفتنش آسونه عملش نه اوایل خیلی سعی کردم درسش کنم الانکه بخاطره یه اشتباهش خودشم از چشمم افتاد دیگه این زندگی برام مهم نیس منم فعلا دارم صبر میکنم که ببینم چی میشه

خواهر گفتنش آسونه عملش نه اوایل خیلی سعی کردم درسش کنم الانکه بخاطره یه اشتباهش خودشم از چشمم افتاد ...

پس حداقل بزرگترین اشتباه بشر نکنی یه وقت فک کنی بچه بیاد همه چی درست میشه 

اگر نمیخوای تلاش کنی و هیچ امیدی به ساختن زندگیت نداری پس چرا باهاش موندی و الکی به خوذت سختی میدی؟

داستانش مفصله چند هفته پیش یه اتفاقی افتاد که کلا بهش بی اعتماد شدم ولی خودش انکار میکنه میگه دوستم داره دخترمو دوستداره ولی من دیگه حرفاشو باور ندارم الانم دنبال یه مدرکم تا به خودمو دوره بریا ثابت کنم

پس حداقل بزرگترین اشتباه بشر نکنی یه وقت فک کنی بچه بیاد همه چی درست میشه 

یه دختر ۸ماهه دارم ولی اگه یروز بفهمم که همه اون فکرا حرفا راجبش درس بوده هیچ وقت بخاطر بچم نمیمونمو بسوزمو بسازم