2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 176 پست
در ضمن وقتی خواستی بارداریتونو بگی به بقیه نگو ناخواسته بود و ناراحت نباش با خوشحالی بگو یه جور نگو ...

اره موافقم منم به خانوادم گفتم خودمون خواستیم به خانواده شوهرم هم نگفتیم هنوز

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...
حالا الخالق یعنی بچه ی ناخواسته ارازل و اوباش میشه منظورت این بود یا من اشتب متوجه شدم😲🙄

عزیزم عیب نداره اون بنده خدا هم حق داره منظورش اینه ک شاید رسیدگی ب بچه ناخواسته کمتر بشه و اون بچه یکم راه کج بره 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بچه ها باهم بزرگ میشن و دیگه همیشه یه همراه دارن مثه اکثربچه های دیگه نیستن که از تنهایی گله کنن. اطرافیانمان چندنفر اینطوری شدن درسته یکم سخته ولی برای بچه هاشون خیلی خوبه تنها نیستن. هدیه ی خداست چی بهتر از این. خدا کمکتون میکنه مطمئن باش

اگه اصلا میل به بچه نداره کسی و حس خوبی نداره بد تربیتش میکنه کسی رو دیدم میل و آمادگی مادر شدن ندا ...

گلم من تازه یک روزه فهمیدم خب حق بده شاید مهرش افتاد تودلم

عزیزم اصلا ناراحت نباش ابجی من پسرش ۴ماهش بودباردارشد فکرکن😮ولی نگهش داشت الان روزی هزاربارخداروشکرمیکنه که نگه داشته تازه فوق العاده بچه زیبا باهوش واروم هست اصلاشیطنتای اذیت کننده نداره پسربزرگش هنوزبه حرف نیومده ولی دومی به حرف اومده  کلا ناخواسته ها خیلی بزرگ کردنشون راحت تر از خواسته هاست وازهمه لحاظ بهترمیشن تجربه ثابت کرده

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
بله مطمعنم ک ما مقصر بودیم انشالله ک قدمش برامون خیر باشه چون ازین یکم ناراحتم ک فعلا الان نمیتونم ز ...

خداروزیشو به زودی میریونه هنوز توی شکمته روزیش میاد ان که دندان دهد نان دهد

گلم من تازه یک روزه فهمیدم خب حق بده شاید مهرش افتاد تودلم

مگه من چی گفتم 

همون اول هم گفتم اگه میخوای نگهش دار میل خودته چون بدنه خودته و صاحب اختیارشی

بعدشم من رو صحبتم با کسه دیگه بود گلم 

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀

عزیزم من باردارنمیشم چندوقته اقدامیم ولی متاسفانه نشده تاحالا ولی اکه خدابهم بده اصلامعطل نمیکنم بعدیشم سریع میارم تاباهم بزرگ بشن ودغدغه هم بازی وتفریح نداشته باشن

یا بچه نیارین یا زیاد بیارین من الان خیلی تنهام کاش یک آبجی داشتم شما که یکی داری سختی هاشم داری تحمل میکنی بزار دومی هم بیاد باور کن سخت تر نمیشه به سه سال دیگه فکر کن که دو تا فندق داری و دیگه راحتی و اذیت هاشون تموم شده

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
وا خو چطوری حدس زدن؟ سه ناهگی اصلا هنوز جنسیتش تکمیل نشده سونو ک اصلا نشون نمیده کی واسه شما حدس ز ...

من یازده هفته وشش روزم بودرفتم ان تی گفت پسره وپسرم شد من خیلی لاغرم واصلاچربی ندارم شایدواسه همینه که زود تشخیص داده به چاقی و لاغری وپوزیشن جنینم بستگی داره به من باقطعییت گفت

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
عزیزم میدونم سخته ولی این ک باهم بزرگ میشن سختیش کمتره غصه نخور و ناشکری نکن. من در حسرت یه بچه دارم ...

غصم گرفت عزیزم ایشالله ب زودی باردار شی