2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 176 پست
بدنیا اوردن یکی وقتی شرایط نگهداریشو نداری خیلی الکی تره  بچس عروسک نیست ک کلی مسئولیت داره&nb ...

عزیزم فقط الان یکم شرایط خرجشو نداریم وگرنه من ی پسر دگ دارم اخه نمیدونم شانسه شوهرمه هر جایی میره واس کار یک ماه نشده کلا شرکت منهل میشه 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
منم بچه نخواسته بودم یعنی العان اراذل و اوباشم؟

اگه اصلا میل به بچه نداره کسی و حس خوبی نداره بد تربیتش میکنه

کسی رو دیدم میل و آمادگی مادر شدن نداشت و بعد بارداری ، بچه اش ول خونه فامیل بود

بعضی ها هم دوران بارداری مهر بچه به دلش میوفته و خوب ازش مراقبت میکنه

آدما با هم فرق دارن

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط نکنی اگ سقط کنی دلت میلرزه و ی اتفاق خیلی بد واسه پسرت میفته دیدم ک میگم

خودمم دلم نمیاد همین دیشب ک دوتا خط پرنگ دیدم یهو قلبم تکون خورد سرم داغ کرد گفتم ای خدا امتحانه؟اینهمه ادم منتظر بچن چند سال 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
حالا الخالق یعنی بچه ی ناخواسته ارازل و اوباش میشه منظورت این بود یا من اشتب متوجه شدم😲🙄

نه منظورم کسی که اصلا بچه دوست نداره و مهر بچه به دلش نمیوفته پس حس مادری هم نداره و خوب نمیتونه تربیتش کنه

دیدم که میگم

اره مادرشوهر منم همینطور من باردار بودم الکی همش میگفت پسره پسره وقتی شوهرم فهمید دختره خیلی خورد ت ...

وا مسخره 

خدا فقط به من بچه بده برام نوک‌سوزن فرقی نداره به خدا

فک میگنه منم مثل خودش مغزم معیوب .به من میگه من می دونم تو بچه دارشی دختر میشه 😑😑

ولی جلو شوهرم میگه اسم پسرتون میخوام این بذارم

احتمالا جنسیت بچه دخترشو الکی گفته

برشما جنسیت ش کی معلوم‌شد؟

اگه اصلا میل به بچه نداره کسی و حس خوبی نداره بد تربیتش میکنه کسی رو دیدم میل و آمادگی مادر شدن ندا ...

شما نگفتی بعضیا گفتی بچه نخواسته میشه اراذل و اوباش

خیلی حرفت زشت بود

درضمن وقتی بجایی اینکه درلداری بدیمو ی نفرو ب زندگی امیدوار کنیم ب جاش فاز منفی بدیم و حرف مفت بزنیم مطمئنم تقاصشو پس میدیم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
چرا چرت و پرت میگی. منو نمی‌خواستن! الان ارازل و اوباشم؟ الان عصای دستشونم

باشه تو خوب 

تو چرت و پرت نگو

منظورم کسی که میل به بچه نداره و مهرش به دلش نمیوفته که خیلی هم زیاد از این خانواده ها تو جامعه هست

ای بابا اشکال نداره چه زود نا امید شدی من بعد سه سال باردارشدم از اولین روز هم بچه خواستم جلوگیری اص ...

ممنون ک ارومم کردی خدا خیرت بده..واقعا قدر زندگیمو ندونستم برام دعا کنید مهربون خانوم

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
وا مسخره  خدا فقط به من بچه بده برام نوک‌سوزن فرقی نداره به خدا فک میگنه منم مثل خودش مغزم مع ...

برای من تا هشت ماهگی چندین بار رفتم سونو ولی بچم مقاومت میکرد و نشون نمیداد خودشو اخر موقع زایمانم فهمیدم دختره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین