2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 176 پست
مبارکه گلم میدونم سخته شرایط و توقعشو نداشتین اما عزیزدلم حالا که پیش اومده ..خدارو شاکر باش و ازش ک ...

بخدا خجالت میکشم حتی ب مامانم بگم حداقل اون راهنماییم کنه ولی از ی طرفم میگم پسرم خیلی کوچیکه دلم براش میسوزه ازونطرفم میگم خدایا این چیبود اخه میخای منو امتحان کنی 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
28سالمه سه ساله منتظرم

ای بابا اشکال نداره چه زود نا امید شدی من بعد سه سال باردارشدم از اولین روز هم بچه خواستم جلوگیری اصلا نداشتم بعد پسرم اورد بعد پنج سال تا دوباره باردار شدم بچه سوم یکسال پنج ماه بود بچه دومم باردار شدم تو هم باردار میشی بعد میگی حیف قدر اون موقهارو ندونستم سفر راحت نرفتم حسابی به خودم خوش بگذرونم خواهرم بعد هفت سال کلی دارو دنگ و فنگ باردار شد الان سه تا دار دوتا بعدی خودبخود باردار میشد توهم میشی نگران نباش از زندگیت لذت ببر و ناامید نشو 

خدایا خستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ازون ادمای ظالمی نیستم ک بخام گناه کنم خطش خیلی پر رنگ بود صد درصد یک ماهش هست الان دگ جون دار ...

عکسشو بده ما ندیدبدیدا ذوق کنیم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
واقعا میترسم از سقط دکتراهم تا مشکلی نباشه ک سقط نمیکنن

ترس از سقط و دردش چند روزه ، ولی بچه ای که راضی به تولدش نبودی رو باید سالها تحمل کنی

ورزش سنگین بکن بیفتی به خونریزی

مامان من سکندری خورد نزدیک دو ماهش بود سقط کرد

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀
نمی‌دونم والا  من باهاسون قطع اراباطم شوهرم میگف مامانم میگه بچه فلانی پسر مگه معلوم نمیشه ت ...

وا خو چطوری حدس زدن؟

سه ناهگی اصلا هنوز جنسیتش تکمیل نشده سونو ک اصلا نشون نمیده

کی واسه شما حدس زده چطوری حدس زده؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
بخدا خجالت میکشم حتی ب مامانم بگم حداقل اون راهنماییم کنه ولی از ی طرفم میگم پسرم خیلی کوچیکه دلم بر ...

دلت نسوزه باهم بزرگ بشن بهتر ازاینکه تنهایی ببینه بچت تو این خونه هایی که ماداریم و تفرحات صفر 

خدایا خستم 
والا ما بدون جلوگیری بدون مشکل سه سال اقدامیم🙂

پیشامده دیگه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

باورت نمیشه گلم دیشب تا صبح نخوابیدم گفتم یعنی گناه کنم چیکارش کنم دارم دیوونه میشم همینکه فهمیدم بر ...

نه عزیزم خداروشکر کنید ونگه ش دارید 

تو باشوهرت حرف بزن چون مردا از زنا حرف شنوی دارن وهی خوشخال باش وبذار خوشحالیت به اونم منتقل شه

پیش فک وفامیل هم‌نگید‌ناراحت هستید چون بچه تون بزرگ شه میگن که شما از بودن اون ناراحت بودید و‌تو روحیه بچه تاثیر می ذاره

واقعا ازون ادمای ظالمی نیستم ک بخام گناه کنم خطش خیلی پر رنگ بود صد درصد یک ماهش هست الان دگ جون دار ...

اره گلم بچته 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

نه یکی مث من که اگه بی بی چکم مثبت شه نماز شکر می خونم. نه یکی مث شماکه ناراحتی! چه دنیای عجیبیه هااا

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
ترس از سقط و دردش چند روزه ، ولی بچه ای که راضی به تولدش نبودی رو باید سالها تحمل کنی ورزش سنگین بک ...

ب مامانت افتخارکن گلم همه جام حتما جار بزن

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
بخدا خجالت میکشم حتی ب مامانم بگم حداقل اون راهنماییم کنه ولی از ی طرفم میگم پسرم خیلی کوچیکه دلم بر ...

کاااااملا حق داری خوشگلم ولی به خودت و همسرت یکم زمان بده بذار آروم شین بعد میبینی زیادم بد نشد😅😅حالا که شد..ببین چه بلا و زبل بوده که خودشو بزور رسونده ب این دنیا😅😅😍بذا بیاد از خدا ممنون میشی واسه داشتن💓😍😍😁

خدا هر دو شونو واستون حفظ کنه عزیزدلم💓

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
میدونم راحت تره ولی نمیدونی ک اگ خانواده شوهرم بفهمن چیا ک نمیگن بهم البته اونجوری هم نیستنا منظورم ...

به اوناچه ربطی داره قدمش براتون خیرباشه فاصله سنیشون کمه وهم بازی میشن اون گناهی نکرده شمامقصربودید اونوبه این جهان اوردید

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩