2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 176 پست
به اوناچه ربطی داره قدمش براتون خیرباشه فاصله سنیشون کمه وهم بازی میشن اون گناهی نکرده شمامقصربودید ...

بله مطمعنم ک ما مقصر بودیم انشالله ک قدمش برامون خیر باشه چون ازین یکم ناراحتم ک فعلا الان نمیتونم زیاد خرجشو بدم یکم مشکل مالی پیداکردیم 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدایا پس میمونم دوسه ماه بگذره زیادم شکم بزرگ نمیشه اونموقع یکاری میکنم خودشون بفهمن یا ب خواهر ...

آره عزیزم بهترین کارو میکنی زنداییم هم همینطوری باردار شد اولی خیلی کوچیک بود دومی رو باردار شد الان اولی سه سالشه دومی ۱ سالشه یکم سخته ولی دو سه سال دیگه راحت میشه

شوهرت غلط کرده ....بگو من پاره ی وجودمو  با دست خودم نمی کشم...حالا هم کاری کخ وظیفته  رو ...

عزیزم اروم باش ب اعصابت مسلط باش ای بابا چرا بی احترامی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
فقط بذار بهت بگم دوست منم بچه اش یه ساله بود ناخواسته حامله شد.. الان دومی رو بیشتر از اولی دوست دار ...

ن عزیزم واقعا نمیتونم سقطش کنم خیلی میترسم از آه بچه 

اون الان دگ جون داره باید باشوهرم حرف بزنم خدا میرسونه روزی شو

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
واقعا که چی  تو خوب خانم  ولی پدر مادری که بچه نمی‌خوان نتیجه شون میشه یه اراذل و اوباش& ...

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
وای اره گفتی معلومه خیلی شیطونه ک از چ راه هایی اومده تو دلم خخخ  اره باید یکم زمان بگذره  ...

در ضمن وقتی خواستی بارداریتونو بگی به بقیه نگو ناخواسته بود و ناراحت نباش با خوشحالی بگو یه جور نگو فردا که بچت 20 ساله شد بقیه بگن این نخواسته بوده و خانوادش نمیخواستن. هرچقدر دیرتر بهتر من 19 هفته هستم ولی هنوز به خانواده شوهرم نگفتم

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
وای خدایا پس میمونم دوسه ماه بگذره زیادم شکم بزرگ نمیشه اونموقع یکاری میکنم خودشون بفهمن یا ب خواهر ...

من هنوز به خانواده شوهر نگفتم حاملم چرا عجله داری بزار وقتی بچه خودشو نشون داد بگووو

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...
عزیزم فقط الان یکم شرایط خرجشو نداریم وگرنه من ی پسر دگ دارم اخه نمیدونم شانسه شوهرمه هر جایی میره و ...

شاید این کوچولو یه شانس بزرگ تو زندگیتون باشه . هیچوقت اسم نا خواسته روش نذار چون واقعا خدا خواسته که شده . 

خدا برای من نمیخواد که ۹ ساله منتظرم 

با بدنیا اومدن این  بچه انشاالله همسرت یه کار خوب پیدا میکنه 

انشااالله خیر و برکت میاد خونتون 

قدمش حتما براتون مبارکه عزیزم 

خدا رو صد هزار بار شکل کن که خدا بدون درد سر دوتا دسته گل بهت داده . رو چشمت بزارشون . هرکی هم بهت گفت بگو خودم خواستم میخواستم با هم بزرگ بشن . بگو آرزوم بود اینجوری بشه که خدارو شکر شد . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊