سلام بیبی چکم مثبت شد دیشب واقعا هم جلوگیری داشتیم این ماه یعنی مطمعنم نمیدونم چطور مثبت شده واقعا خیلی ناراحتم من پسرم هنوز خیلب کوچیکه ۱۳ماهشه لطفا کمکم کنید چیکار کنم
حدود چند هفته هم هست ک درد پهلو و زیرشکم و تکرر ادرار دارم و ۴روز از موعدم گذشته
یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باورت نمیشه گلم دیشب تا صبح نخوابیدم گفتم یعنی گناه کنم چیکارش کنم دارم دیوونه میشم همینکه فهمیدم بر ...
عزیزم داداش منم ۱۲ ماهش بود که مامانم منو باردار شد کاااااملا ناخواسته.دوتامون باهم بزرگ شدیم ۱۶ مرداد هم هردوتامون کنکور ارشد داریم....البته من ازدواج کردم و در انتظار مامان شدنم😁
من نی نی ندارم...در ارزوشم دارم با کلی دارو اقدام میکنم شماروقضاوت نمیکنم تصمیمتون به خودتون و همسر ...
ای جان عزیزم کاش گیراییت مثل من قوی بود اولی رو سر اولین اقدام باردار شدم این دومی هم ک نشد نگه دارم با جلوگیری باردار شدم 😂انشالله ک این ماه نتیجه بگیری و ب مراد دلت برسی
هیچ کار خدا بی حکمت نیست نگران نباش انشالله میشه
یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏