2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 176 پست
عزیزدلم الان دعای شما گیراست.با قلب مهربونت واسه منم دعا کن ایندفعه نتیجه بگیرم   ایشاله مشکلا ...

انشالله ک ب همین زودی دامنت سبز شه گلم 

توهم برامون دعا کن مشکل کار همسرم حل شه 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
عزیزم من دوتاپسرداشتم که سومی روباردارشدم ودخترم دوماهشه وقتی باردارشدم همسرم خیلی خوشحال بود بهم گف ...

اره اتفاقا امروز ینفر زنگ زد بهشو از فردا قراره بره سرکار جدید گفتم ببین هنوز هیچی نشده روزیشو اورد اونم یکم خوشحال شد 🤗🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت نمیشه گلم دیشب تا صبح نخوابیدم گفتم یعنی گناه کنم چیکارش کنم دارم دیوونه میشم همینکه فهمیدم بر ...

عزیزم داداش منم ۱۲ ماهش بود که مامانم منو باردار شد کاااااملا ناخواسته.دوتامون باهم بزرگ شدیم ۱۶ مرداد هم هردوتامون کنکور ارشد داریم....البته من ازدواج کردم و در انتظار مامان شدنم😁

عزیزم داداش منم ۱۲ ماهش بود که مامانم منو باردار شد کاااااملا ناخواسته.دوتامون باهم بزرگ شدیم ۱۶ مرد ...

عزیزم خدا حفظت کنه هم شمارو هم نی نی رو هم داداشتو 

ولی دگ ما تصمیممونو گرفتیم و نتونستیم نگهش داریم 😔پنج شنبه هفته پیش ساکشن کردم 

عزیزم خدا حفظت کنه هم شمارو هم نی نی رو هم داداشتو  ولی دگ ما تصمیممونو گرفتیم و نتونستیم نگهش ...

من نی نی ندارم...در ارزوشم دارم با کلی دارو اقدام میکنم

شماروقضاوت نمیکنم تصمیمتون به خودتون و همسرتون مربوطه عزیزم

بالاخره هرکسی شرایط خاص خودشو داره

برای منم دعا کنید این ماه خیلی اقدام کردیم و دارو خوردم

من نی نی ندارم...در ارزوشم دارم با کلی دارو اقدام میکنم شماروقضاوت نمیکنم تصمیمتون به خودتون و همسر ...

ای جان عزیزم کاش گیراییت مثل من قوی بود اولی رو سر اولین اقدام باردار شدم این دومی هم ک نشد نگه دارم با جلوگیری باردار شدم 😂انشالله ک این ماه نتیجه بگیری و ب مراد دلت برسی 

هیچ کار خدا بی حکمت نیست نگران نباش انشالله میشه

ای جان عزیزم کاش گیراییت مثل من قوی بود اولی رو سر اولین اقدام باردار شدم این دومی هم ک نشد نگه دارم ...

شما هیچ دارویی نخوردین؟؟ طبیعی اقدام کردین؟ خدا کوچولوتونو براتون حفظ کنه عزیزم😍😍😁😁

شما هیچ دارویی نخوردین؟؟ طبیعی اقدام کردین؟ خدا کوچولوتونو براتون حفظ کنه عزیزم😍😍😁😁

ن عزیزم هیچ دارویی نخوردم اره طبیعی باردار شدم دقیقا بعد از عروسیم سر اولین یا دومین اقدام 

ن عزیزم هیچ دارویی نخوردم اره طبیعی باردار شدم دقیقا بعد از عروسیم سر اولین یا دومین اقدام 

ب سلامتی عزیزدلم❤❤❤❤

من کلا اینجور خانومارو ک میبینم انرژی و امید پیدا میکنم...انشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشین

برای منم دعا کن لطفا😢

ب سلامتی عزیزدلم❤❤❤❤ من کلا اینجور خانومارو ک میبینم انرژی و امید پیدا میکنم...انشالله همیشه خوشحال ...

عزیزم گریه چرا 

بخدا انقد این وروجک انرژیمو میگیره ک 

انشالله ی وروجکی بیاد تو زندگیت ک وقت سر خاروندن نداشته باشی 😂😂بخند گلم 

بیخیال باش خدا خودش ب وقتش بهت میده 😘😘😘

ممنونم عزیزدلم مرسی😘😘😘 الهی عزیزم....وروجکتو ببوس از طرف من😍😍😍

حتما گلم مرسی از لطفت 😘😘😗😗