2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین ک درد خاصی نداره باشیافو مسکن حلع 

ب نی نیت فکر کن ب اینکه زودتر ببینیش چ شکلیه 

واییی بغلش کنی😍😍😍

استراحت کن و خوب بخواب ک بتونی ب نی نیت برسی ومامان خوبی باشی براش

❤ وخدایم کافیست.......

استرس نداشته باش اصلا ب اون قسمتش فک نکن چیزی نیس خیلی راحته استرس بکشی فقط خودتو عذاب دادی 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

پارسال شب 6ماه محرم بود شوهرم رفته بود هیئت توی کوچمون. تنها تو خونه واشتم سبد همراه بیمار اماده میکردم😊

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

سزارین که استرس نداره ریلکس باش به نی نی خوشگلت فکر کن  من طبیعیم از الان استرس دارم ومیترسم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن