2777
2789
عنوان

اینکه خاستگارمو ب خاطر گیر دادن ب عکسم رد کردم منطقیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 139 پست
من از شما لاقل بزرگ‌ترم و متاهل و ۱۳ ساله ازدواج کردموالا اگه طرف لخت خودشو نزاره چرا باید یه نفر دی ...

انشالله که همیشه خوشبخت باشی عزیزم 

خلاصه شما که متاهلی دیگه جنس مردا رو خوب می‌شناسی گاهی نیاز ندارن خیلی هم یه عکسای خاصی رو ببینن 

عکس هم داریم تا عکس البته   

حالا چرا عکس گذاشتی؟ دلیلت چی بوده خدایی؟ واقعا نیاز به توجه و دیده شدن توسط افرادی دارید یا پز میدی ...

چون حال می‌کنن 

پیچ مثل یه دفتر خاطرات میمونه که با بقیه مشترک میشی دوس داری عکس های خوشگلت  حال خوبت رو استوری کنی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط بخون ببین چیا نوشتنچه حق حقوقی به پسر مردم دادن😂هنوز نه به داره نه به بار میگن حق داشته 😂

ی ذره تاثیر پذیریم بالاست 

الان ی کاری کردن یکم دارم ب بنده خدا حق میدم

اصن نمیدونم چی درسته چی غلط

از زاویه شما نگاه میکنم درستهاز زوایه خودم نگاه میکنم درست نیست،😂😂😂

ازدواج خونهربابا نیست

نه برای شما نه برای اون

همینکه وقتی جاتو عوض میکنی بهش حق میدی ینی ادم معقولی هستی

فقط یه کم زود رنج هستید

اونم با صحبت و زمان حل میشه

شما ملکه ذهن اون هستید پس طبیعیه بیشتر روی شما حساس باشه

بعنوان یه اقا یه رازی بهتون میگم

اون مردی که حساسیتی روی خانومش قائل نیست  سرش جای دیگه ام گرمه

البته اونم حساسیت معقول ودرحد معتدل ک بنظر من هم حق با ایشون بوده

درکمال احترام

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

ی ذره تاثیر پذیریم بالاست الان ی کاری کردن یکم دارم ب بنده خدا حق میدماصن نمیدونم چی درسته چی غلط

عزیز جان طرف حتی معلوم نیست باهات ازدواج کنه یا نه

مگه هر خواستگاری قراره شوهر باشه؟

دور و زمونه فرق کرده 

مردی که هیچ کاره شماس از الان این کارارو کنه

فردا صد بلا سرت میاره 

دیدم که میگم 

قدر خودتو بدون 

همه ادم استوری میکنن دیگمنم همیشه استوری میکنم خودمو دوست دارمعکسامو دوست دارم چ اشکال دازه عکسامو ب ...

مگه گفتم اشکال داره؟؟ البته خودم شخصا برای چشم زخم و انرژی منفی از سمت بقیه عکسامو استوری نمیکنم وگرنه منم چش بقیه کور میکردم،  فقط کنجکاوم دلیل مردم بدونم چرا آلبوم و گالری شخصی را عمومی میکنند🤔🤔🤔

برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏

عزیزم اگه با من هستید چون من رو ریپلای نکردینایشون مهندس یه شرکت خوب بودن حقوقشم در حد خودش خوب بودم ...

خیلی مناسب هم هستین مبارکه 

به هم نزنین تو رو خدا

یه جور کنار بیاین با هم

آخه توی زندگی مشکلات بزرگ تر از اینا ممکنه بوجود بیاد که باید با هم حرف زدن رو بیشتر بکار بگیرید تا  به هو زدن زیر میز رو 

فقط بخون ببین چیا نوشتنچه حق حقوقی به پسر مردم دادن😂هنوز نه به داره نه به بار میگن حق داشته 😂

نخونده میدونم چی نوشن من۱بار نامزدم تو دوران دوستی بهم گفت وقتی با من میایی بیرون جوری که دوست دارم لباس بپوش گفتم واه چه حرفا من هرجوری دلم میخواد لباس میپوشم من همینم به خاطر تو تیپمو تغییر نمیدم اگه دوست نداری هری برو دیگه هیچی بهم نگفت

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

این الان اینجور بوده خدا رحم کنه ب بعد ازدواج ...

از من میشنوی ب مرد بددل حتی فکر هم نکن 

دلم برای اونایی ک ب پسره حق میدن میسوزه بزرگ شدن توی محیط مردسالار باعث ایجاد این طرز تفکر شده 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

دوست دارن دلشون میخواد میخوان ببینن فضولشون کیه

یعنی فقط دنبال فضول هستن ؟؟؟  خخخخ پس دیگه زیر استوری کسی نظر نمیدم که فکر نکنن فوضولم

البته خودم شخصا برای چشم زخم و انرژی منفی از سمت بقیه عکسامو استوری نمیکنم وگرنه منم چش بقیه کور میکردم،  فقط کنجکاوم دلیل مردم بدونم چرا آلبوم و گالری شخصی را عمومی میکنند🤔🤔🤔

برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏