2777
2789
عنوان

خاطره روز قبل زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی استرس داشتم چون زایمان دومم خیلی اذیت شده بودم ولی قبل از اینکه برم اتاق عمل همش آیت الکرسی میخوندم و صلوات می‌فرستادم واقعا خیلی خوب بود 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
من سه شنبه زایمانمه منم سزارینیم

چند هفته

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

خدایا من فردا میخوام برم نامه سزارین بگیرم، اما به شوهرم نمیگم،چون به خانوادش خبر میده، اوناهم منو مجبور به طبیعی میکنن... خیییلی میترسم... برام دعا کنین...من توانایی زایمان طبیعی و درد کشیدنو دیگه ندارم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

سلام من قراربودساعت۸بیمارستان باشم کله شبونخوابیدم هرچی خواهرم وبقیه میگفتن درد نداره اصلامتوجه نمیشی کی زایمان میکنی باورنمیکردم همه وجودم استرس بودتاخوده صبح بیداربودم تاصبح شدرفتم سرمموزدن وزودآمادم کردن برای زایمان داشتم سکته میکردم دکتراومدآمپولوزد ب نخاعم ک سربشم اصلامتوجه نشدم بعددیدم کامل سرشدم اصلاپایین تنه برای خودم نبودهیچیم متوجه نمیشی یه دفعه صدای دکترموشنیدم ک گفت مبارکه بعدم گریه بچه .من بهت قول میدم بهترین زایمانه سزارین برای من عالی بودخداروشکر که سزارین هست 

من بودم تا ماها میگفتم کوفتم شد اه ههههه

نه خاطره ى خوبى بود. چون هنوز دردام اونقدر شديد نبود، بعدشم آخرين سينمايى بود كه رفتم. فعلا با بچه كوچيك نميشه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ