2777
2789

مامان من 41 منو بدنیا اورده

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالم 39 سالگی بچه ش بدنیا امد

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
خداروشکر کلا ناامید بودم،یه دکتر رفتم گفت تازه یاد بارداری افتادی؟خیلی دیره و تخمدان الان پیر شدن هم ...

چ گاو بوده دکترت

برو پیش ی دکتر فهمیده

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مامان من 41 منو بدنیا اورده

عزیزم از این اختلاف سنی ناراحت نیستی من برا بارداری دوم دچار مشکل شدم از اون ور میترسم برم دنبال درمان بعد بچه که بزرگ شد بهم بگه تو. این سن منو میخواستی چکار

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
شما هم مثل من دیر ازدواج کردی؟

نه من ۱۲ ساله ازدواج کردم ولی خب باردار نشدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خداروشکر کلا ناامید بودم،یه دکتر رفتم گفت تازه یاد بارداری افتادی؟خیلی دیره و تخمدان الان پیر شدن هم ...

بیجا کرد ،کدوم شهری اسی

هوایِ من شد هَوای تو                                             صدایِ من شد صدایتو 💞
من زیر سی سالم و ۳تا زاییدم😐

چه افتخاری نصیبت شده.الان واقعا جای همچین حرفی اینجا بود؟

التماس شعور

التماس تفکر

بازیگرا به کنار ،اطراف خود بنده یه نفر تو چهل و هفت سالگی،یه نفر چهل و یک سالگی،یه نفر چهل سالگی،و بیشتر از ده نفر بین سی و پنج تا چهل برای بار اول بچه دار شدن و بچه ها همه سالم هستن،الان با غربالگری و مصرف اسید فولیک قبل از بارداری تا روز بیست و هشتم لوله عصبی کامل میشه و ضایعات مغزی و انواع سندرم ها که زمانهای قدیم با بالا رفتن سن شایع بودن کاملا تحت کنترلن

ببین خوب نمیتونی ریسک کنی و منتظر بمونی ببینی کی باردار میشی بنظرم پیشنهاد دکترتو قبول کن 

نه بابا چه حرفيه من بلافاصله بعد از اينكه تصميم گرفتم خيلي راحت باردار شدم و الانم هفته ٣٧ هستم هيچ مشكلي خدا رو شكر ندارم راحت و اسوده از حاملگي قبلي در اوج جواني هم راحت تر بود تو اون قبلي من فشار خون بارداري گرفته بودم