2777
2789
خدا از دهنت بشنوه ماری جونم پس هر موقع باردار شدی خبرشو بهم بده خوشحال می شم❤🍃

اتفاقا اومدم بگم اگه دوست داری بهم درخواست بده تا بتونیم در ارتباط باشیم ،حال همدیگه رو جویا بشیم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید منظورم اینه که این اولین اقدامت برای بچه دارشدنه؟

شما که ذخیره ات خوبه گلم بررسی کن موارد دیگه را مثل اینکه لوله هات باز باشند ضخامت رحم و سونو فولیکول اینا ان شاالله طبیعی باردار میشی من که ذخیره ام ۰/۶هستش خودم امسال رفتم گفتم آی وی اف دکتر هم انجام داد اما منفی شد متاسفانه 

شما که ذخیره ات خوبه گلم بررسی کن موارد دیگه را مثل اینکه لوله هات باز باشند ضخامت رحم و سونو فولیکو ...

آره شنبه میرم عکس رنگی مو انجام بدم؛خیلی ناراحت شدم بابت سقطت؛شما تهرانی؟میشه بپرسم پیش کدوم دکتر آی وی اف کردی؟

وای عزیزم من اینقدر از این موارد توی نی نی سایت دیدم،مثلا دختره ۱۷سالشه ،۲تا بچه داره،بعدم میاد به د ...

همونو بگو من نه در خودم نه همسرم نمیبینم بتونیم فعلا بچه ای تربیت کنیم بابام بارها میگه بچه میارید فقط تربیت مهم نه تعدادش 

واقعا متاسفم برا بعضیا که بچه شونم شده دلیل پز دادنشون

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
ناراحت نشو هلنا جون من از این برخوردا زیاد دیدم وبرام عادی شده...اومدم بگم که ۲۸ سال خیلی سن خوبیه ک ...

عزیزم من یه سقط داشتم

از نظر من باشه من واقعا الان در خودم نمیبینم بتونم تربیت بچه به عهده بگیرم چون هم خودم هم همسرم برامون زود 

ولی چون همسرم میخاد دیگه نمیتونم نه بگم

آن شالله به حق اینروزای عزیز خدا دامن شما و همه ی زن های که بچه میخان و سبز کنه و باردار بشی به روش طبیعی بدون دوا و دکتر

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
همونو بگو من نه در خودم نه همسرم نمیبینم بتونیم فعلا بچه ای تربیت کنیم بابام بارها میگه بچه میارید ف ...

اینا باید ببینن چندتا ادم تربیت میکنن و تحویل اجتماع میدن که خدمت مردم رو بکنن بعد ادعا کنن،وگرنه ببخشید دور از جون پشه هم جفت گیری میکنه،میگن ۲۰سال قبل از بارداری، تربیت بچتون رو شروع کنید