2777
2789
ایشون دیگه واقعا ظلم کرده در حق بچه

واقعاحساب وکتابای خدابامافرق داره

باورکن

یکی 20سالگی مادرمیشه 60سالگی داغون داعون

یکی50سالگی پدریامادرمیشه وروزبه روزجوانتروسرزنده تر

مثل دکترحسابی

تا90سالگی بزرگ شدن نوه هاشوهم میبینه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از این اختلاف سنی ناراحت نیستی من برا بارداری دوم دچار مشکل شدم از اون ور میترسم برم دنبال درم ...

نه عزیزم من عاشق مامانم هیچوقت ناراحت نبودم.رابطه مون هم خیلی خوبه

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
واقعااحساب وکتابای خدابامافرق داره باورکن یکی 20سالگی مادرمیشه 60سالگی داغون داعون یکی50سالگی پدر ...

دقیقا درسته.همکار من ۴۸ سالگی اولین بچش به دنیا اومد به خدا انقدر سرحاله و برا این بچه وقت میزاره که خدا میدونه.دایم در حال بازی کردن باهاشه.ولی خیلی ها دیدم زیر سی سال هستن اعصاب بچه ندارن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نه من ۱۲ ساله ازدواج کردم ولی خب باردار نشدم

ان شا الله گلم شما هم باردار میشی به امید خدا🌹🌹🌹🌹ما داشتیم بعد از دوازده سال بدون دوا و درمان یه دختر دو سال بعدم یه پسر ،از این موردا زیاد دیدم اطرافیانم 

هوایِ من شد هَوای تو                                             صدایِ من شد صدایتو 💞
واقعاحساب وکتابای خدابامافرق داره باورکن یکی 20سالگی مادرمیشه 60سالگی داغون داعون یکی50سالگی پدری ...

همش حساب کتاب خدا نیست. خیلیاش بی عقلی و نفهمی بنده های خداست. خداییش دیگه ۵۰ سالگی بچه دار شدن ستم در حق اون بچست. 

نه عزیزم من عاشق مامانم هیچوقت ناراحت نبودم.رابطه مون هم خیلی خوبه

خدا صد هزار مرتبه شکر انشاالله که همیشه سلامت و خوشبخت باشید خدا مادر مهربونتون رو برا شما و شما رو برای ایشون حفظ کنه

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
ببین خوب نمیتونی ریسک کنی و منتظر بمونی ببینی کی باردار میشی بنظرم پیشنهاد دکترتو قبول کن 

با یکی از بیماراش صحبت کردم گفت این دکتر 5 بار منو آی وی اف کرده و جواب نگرفتم ،گفت الان تازه دارم طبیعی اقدام میکنم.

خدا صد هزار مرتبه شکر انشاالله که همیشه سلامت و خوشبخت باشید خدا مادر مهربونتون رو برا شما و شما رو ...

ممنون عزیزم❤😍ان شاءالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده..

واسه داداشم دعا کن لطفا❤

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟
چه افتخاری نصیبت شده.الان واقعا جای همچین حرفی اینجا بود؟ التماس شعور التماس تفکر

ناراحت نشو گلم ،یه دختر سالم و صالح و صد البته زبا مثل شما تحویل جامعه داده که کار هر کس نیست😘

هوایِ من شد هَوای تو                                             صدایِ من شد صدایتو 💞
خداروشکر کلا ناامید بودم،یه دکتر رفتم گفت تازه یاد بارداری افتادی؟خیلی دیره و تخمدان الان پیر شدن هم ...

ناامیدچراعزیزم

امیدت به خداباشه

زن دایی من 14سالگی سال59ازدواج کرد

بعد25سال درسال84صاحب فرزندشد

هیچ کسی دراین دنیانه ازدیگری جلوتره نه عقب تر

البته اونایکه دست خودمون نیست وفقط به مشعیت الهی بستگی داره

نه اون کارایکه به اختیارخودماباعث عوص شدن سرنوشتمون میشه مثل درس خوندن یازحمت کشیدن وکارکردن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )