2777
2789
قبول شدنش شنیدم مثل پزشکی سخته درسته؟یعنی رتبه باید چند بیاری؟

من ۴۹۷۵ بودم پارسال تو انسانی و منطقه دو اصلا هم نخونده بودم منتها پایه قوی بودم الان ترم دو روهم تموم کردم کجاش سخته اخه؟

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۹۷۵ بودم پارسال تو انسانی و منطقه دو اصلا هم نخونده بودم منتها پایه قوی بودم الان ترم دو روهم تم ...

من تجربیم بخام برم فرهنگیان رتبم باید چطوری باشه

میخام مامایی دانشگاه چمران قبول بشم چون عاشق نی نی کوچولوها هستم. وقتی پدر و مادراشون منتظر اینن که زودتر بینیشونو توی گودی گردن نی نی هاشون بزارن و بوی خوب نی نیو حسسس کنن😍😍 
من تجربیم بخام برم فرهنگیان رتبم باید چطوری باشه

امسال پذیرش زیاده خوشبختانه بستگی ب این داره منطقه چند باشی ولی در حالت عادی ۱۰ هزارم داشتیم ما از تجربی

امسال پذیرش زیاده خوشبختانه بستگی ب این داره منطقه چند باشی ولی در حالت عادی ۱۰ هزارم داشتیم ما از ت ...

من کنکوری سال دیگه ام ..منطقه۲

میخام مامایی دانشگاه چمران قبول بشم چون عاشق نی نی کوچولوها هستم. وقتی پدر و مادراشون منتظر اینن که زودتر بینیشونو توی گودی گردن نی نی هاشون بزارن و بوی خوب نی نیو حسسس کنن😍😍 
قبول شدنش سخته دگ تو ۴۰۰۰ شدی رتبه زیر ده هزار کار هرکسی نیس

واقعا؟؟؟ اونوقت اگه من میخوندم مطمینا زیر صد میشدم من هیچی برا کنکور نخونده بودنم ازمون قلم چی و اینام نرفته بودم هرچی همون سال میخوندم همون بود پس باید برم خدارو شکر کنم🤐🤐🤐

نه عزیزم ما4معلم هستیم همچین قانونی ندیدیم

خب عزیزم منم دانشجو معلمم؛ تو تعهد محضری که میدی؛ همچین چیزی نوشته؛ خیلی از بچه های دانشگاه خودمونم که فارغ التحصیل شدن همگی رفتن روستا یا مناطق محروم، که بستگی به محل خدمتش داره

خب عزیزم منم دانشجو معلمم؛ تو تعهد محضری که میدی؛ همچین چیزی نوشته؛ خیلی از بچه های دانشگاه خودمونم ...

روستا میری چکار 

چجوری اونجا کار میکنن؟

صبح میری شب میای یا کلا باید بمونی

با سلا م فرهنگیان چون از همون اول که وارد دانشگاه میشوی حقوق بهت میدن ودانشگاه جزو سنوات کاری حساب میشه. بعدش هم که دغدغه استخدام نداری الان خیلی طرف دار داره