2777
2789
من کنکوری سال دیگه ام ..منطقه۲

ی کوچولو تلاش کنی مطمینا قبول میشی البته بستگی ب اینم دارع ک پذیرش در چ حدی باشه مثلا سالای قبل رتبه ۵۰۰ رو برنداشته بودن امسال پذیرش زیاده ولی سال بعدو نمیدونم

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابتدایی 

منم ابتدایی دوس دارم

میخام مامایی دانشگاه چمران قبول بشم چون عاشق نی نی کوچولوها هستم. وقتی پدر و مادراشون منتظر اینن که زودتر بینیشونو توی گودی گردن نی نی هاشون بزارن و بوی خوب نی نیو حسسس کنن😍😍 
روستا میری چکار  چجوری اونجا کار میکنن؟ صبح میری شب میای یا کلا باید بمونی

خب بستگی داره اگه نزدیک به شهرت باشه؛ مثلا فاصله یکساعته دیگه میرم و میام(مال من اینطوره)؛ ولی بعضیا نه دیگه چون خیلی دورن به شهر محل سکونت همونجا چندنفر میشن خونه ای چیزی اجاره میکنن،البته الان بومی گزینی هست؛ تقریبا به شهر محل سکونتت نزدیکی

ی کوچولو تلاش کنی مطمینا قبول میشی البته بستگی ب اینم دارع ک پذیرش در چ حدی باشه مثلا سالای قبل رتبه ...

مرسی عزیزم

میخام مامایی دانشگاه چمران قبول بشم چون عاشق نی نی کوچولوها هستم. وقتی پدر و مادراشون منتظر اینن که زودتر بینیشونو توی گودی گردن نی نی هاشون بزارن و بوی خوب نی نیو حسسس کنن😍😍 
خب بستگی داره اگه نزدیک به شهرت باشه؛ مثلا فاصله یکساعته دیگه میرم و میام(مال من اینطوره)؛ ولی بعضیا ...

خداروشکر باز 

خب بستگی داره اگه نزدیک به شهرت باشه؛ مثلا فاصله یکساعته دیگه میرم و میام(مال من اینطوره)؛ ولی بعضیا ...

در مقطع فوق لیسانس به بالا دانشگاه عوض میشه؟ 

اللهُ یکفی...