2777
2789
عنوان

کیا بچه ناخواسته بودن بیاین بگید الان از زندگیتون راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 33 پست
امشب به خدا گفتم کاش منو نمیفرستادی تو این دنیا که هیچ کس منتظرم نبود و از اومدنم خوشحال نمیشد 😔کاش ...

عزیزم به این دنیا اومدن بی حکمت نیست هرآدمی به خواست خود خدا به این دنیا میاد، ان شالله یه روزی اینقدر خوشبخت و شاد باشی که خداروشکر کنی از به دنیا اومدنت

مهم نیست ک بچه خواسته ای یا ناخواسته همه مون نهایتا میمیریم و از لحظه تولد تا مرگ هم بدبختی میکشیم ...

چرا فرق داره که از دنیا اومدنت کسی خوشحال بشه یا همه فکر کنن یه دردسر ناخواسته اومده 

خدایا شکرت 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه با افتخار تعریف میکنه چون فکر میکنه باید ممنونم باشیم  البته مادر فداکارو دلسوزی دارم&nb ...

عیب نداره

حالا منی ک بچه اولم و با خواست خودشون ب دنیا اومدم،کجای زندگیشونم

بعد دوهفته زنگ زدم ب مادرم،جواب نداد

زنگ هم نزد

اصلا براش مهم نیس

بنظرم مهم خودمون هستیم 

من هم در سن بالا و ناخواسته بودم. گور بابای دیگران چه بیکاری غصه میخوری. خودت باید عاشق خودت باشی که اینقدراز اول قوی بودی و موندی. بقیه مهم نیستن میخوان دوستت داشته باشن چه خوب، ندارن مهم نیست خودت کافی هستی

اونکه با افتخار تعریف میکنه چون فکر میکنه باید ممنونم باشیم  البته مادر فداکارو دلسوزی دارم&nb ...

من عکس دارم اما تو بیمارستان اصلا ندارم 🤷‍♀️ در صورتیکه بابام یکسره دوربین دستشه یکسره ها 

تک فرزندم هستم ، اختلاف سنیمونم زیاده 

شغل بابامم اون موقع با بهزیستی مرتبط بوده 

نمیدونم عوارض قرنطینست یا نه ولی بهشون شک کردم 😒

من هم در سن بالا و ناخواسته بودم. گور بابای دیگران چه بیکاری غصه میخوری. خودت باید عاشق خودت باشی که ...

اگه  حاله دلت خوب باشه حرف شما درسته 

ولی اگه زندگیت چنگی به دلت نزنه و حالت خوب نباشه 

به این میرسی که چرا من برای اومدن به این دنیا اینقدر مقاومت کردم 😔

خدایا شکرت 🫀