2777
2789
عنوان

با دیدن این دوتا زوج چی فک میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 137 پست
مشاور برید ببین درست نمیشه

با حرف حل نشده

با قهر نشده

با مهربونب نشده

با عصبانیت حل نشده

حرفش ی کلامه من نمیذارم زنم بدون چادر باشه

ببخشید ولی میگه کی چادر نپوشه خرابه کلا ذهنش مسمومه

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی ک خودش انتخاب کنه ارزششم بیشتره

بله ۱۰۰%عزیزم

خداوند انسان رو با قدرت انتخاب و عقل آفریده پس هر کدوم از انسان های کره زمین میتونن با تحقیق یا علاقه و یا حتی با مشورت بهترین رو (از نظر خودشون) انتخاب کنن.چقدر خوبه هممون به انتخاب های هم احترام بزاریم و در کنار هم تو یه جامعه زندگی کنیم.

من کلی دوست چادری دارم کلی دوست باز.

زن هام میتونند روی یه مرد نظر داشته باشند 

والا الان که بیشتر  زنا  روی مردا نظر دارن یه حقیقت تلخ اونم رو مردای پولدار  یا جذاب

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
خب این نظر شماس  نظر منم اینکه گفتم  یاد بگیریم ب نظرای هم احترام بذاریم

همچنین

ولی جنس زنو اینقد ضعیف فرض نکن

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
همچنین ولی جنس زنو اینقد ضعیف فرض نکن

دیگه بعضی از قانون های لعنتی کشور ما اینو میخواد ک حق رو بده مرد

خیلی وقتی ما زنا از خودمون اختیاری نداریم

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا با منه ....

دیگه بعضی از قانون های لعنتی کشور ما اینو میخواد ک حق رو بده مرد خیلی وقتی ما زنا از خودمون اختیاری ...

خیلی وقتام خودمون   خودمونو محدود کردیم

همش میگیم قانون و جامعه اینجور میخواد.درصورتیکه جسارت به خرج نمیدیم و پای عقایدمون نمی ایستیم

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بگو منم هم جنس هام را میشناسم .پس شلوار پارچه ای بپوش و پیرهن سفید روی شلوار و کفش کتونی و یا صندل با جوراب.

اگه گفت نه من خودم حواسم هست خانمی گولم نزنه بگو منم حواسم هست مردا گولم نزنن

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
اینکه چادری هستی بد نیست  ولی اینکه اجبارت میکنه خیلی بده و خودشم اونجوری لباس میپوشه خب از او ...

من از چادر بدم میاد اصلا دس خودم نیس وگرنه موهامو ن بیرون میذارم ن جلف میپوشم

توافقمون فقط خونه اونا رفتنی چادر بود ن اینطوری

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
من از چادر بدم میاد اصلا دس خودم نیس وگرنه موهامو ن بیرون میذارم ن جلف میپوشم توافقمون فقط خونه اون ...

عزیزم نزار برات تعیین کنه

بگو اگ منظورت حجابه من حجاب دارم نیازی به چادر ندارم

نزار به خودش برسه تا حساب کار دستش بیدد

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد