2777
2789
عنوان

با دیدن این دوتا زوج چی فک میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتام خودمون   خودمونو محدود کردیم همش میگیم قانون و جامعه اینجور میخواد.درصورتیکه جسارت ...

یه نمونه اش ک من ب شدت باهاش مخالفم اینکه بعد از فوت همسر قانونا بچه باید باید با خانواده شوهر زندگی کنه مگر ک اونا رضایت بدن بره پیش مامانش

ای خدا یه مادر نه ماه حامله کلی بی خوابی و با خون جگر بچشو بزرگ میکنه بعد میگن بره پیش خانواده شوهر

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا با منه ....

مال منم همش ژل زده هست و اتو کشیده و خوشتیپ. ب من میگفت چادر سر کن قبول نکردم. قبلا خیلییییی ارایش میکردم بعد عروسی دیگه ارایش نمیکنم روسریمم جوری سر میکنم ک حتی ی تار مو هم بیرون نیست سنجاق میزنم بهش. بعد حالا گیر میده چرا خودتو شبیه حاج خانوما کردی😂کلا دیوونس. تکلیفش با خودش معلوم نیس

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
اتفاقا مردای هیزو چشم چرون به زناشون سخت میگیرن اسم این کار غیرت نیس بیماری بد دلی هست 

نمیشه جمع بست 

همه اینجوری نیستن ولی یه عده هم ممکنه اینجوری باشن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا با منه ....

میگه من مردم منو نگا کنن هیچی نمیشه

ببین شل نگیر . سفت وایسا بگو یا دوتامون ساده میپوشبم با هیچ کدوم . مثلا بدون چادر بری چکار می‌خواد بکنه؟ 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
خو سه سال از قبل دوس بودیم منو همونطور پسندید  

عجیبه ! با دختر مردم سه سال دوست میشن بعد چادریش میکنن ! گمونم اینم عوارض دوستیه که به همه بدبین شده و به شما سخت میگیره !

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

نمیشه جمع بست  همه اینجوری نیستن ولی یه عده هم ممکنه اینجوری باشن

اره مردی که خودش محفوظ به حیا باشه میشه گف اینجور نیس

ولی مردی که بلده خودش تیپ کنه و ژل بزنه حتما همونجوریه که گفتم😐

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

من میگم اگه راضی نیستی،ظلمه...ایشون هرجور دوس داره،بعد شمارو بهت دیکته کنه تیپتو ک هرجور ایشون دوس داره؟یه کم واسه خودتون ارزش قائل باشید،مگه عروسکه دست مرد هستیم؟ما هم علایقی داریم واس خودمون،غیرت سرجاش،ولی اینکه بی منطق فقط حرف خودش باشه و‌شما مهم نباشی اسمش غیرت نیس،دیکتاتوریه...میتونی هم جوری باشی ک خودت دوس داری هم ایشون،ولی فقط حرف ایشون درست نیس...اگه راضی هستی ک هیچی،خوشبخت باشید