2777
2789
عنوان

با دیدن این دوتا زوج چی فک میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 137 پست
چن وقته ازدواج کردی؟

سه ساله عروسی کردیم

اولش یکم نه میاورد تو کار،ولی کم کم نرم شد

با زبون خوش خیلیاشونو میشه نرم کرد

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ظهر بحث همین بود  من گفتم روت غیرت داره  هی ریپلی کردن که  اره اشتباه میکنیو.... ...

آفرین به غیرتت داداش

گفتم ک کدوم مرد باغیرت حاضره زنش با شلوارک و مانتو جلف بره تو خیابون 

البته منظورم کسایی ک اسمشون مسلمون هس اونایی هم ک بی دین هس خوشون میدونن

خدا با منه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت هرجور صلاح میدونی همونکارو کن😐خیلی خودم اماده کرده بودم برای بحث،جا خوردم

پس خیلی خوب شد مصالحمت امیز تموم شد🤣🤣

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
پس خانم گل ما هم میتونیم بگیم غیرتی هستیم و هم جنسامونو میشناسیم عزیزم. من با اینکه خودم حجابم زیاد ...

دقیقا، به زور بیحجاب کردن زن محجبه هم نادرسته زن خودش میفهمه باید چکار کنه اگر پوشش زن برات مطلوب نیست با زنی ازدواج کن که پوشش مطلوبتو داره

😔تاسف باره

بی رحمانست  زنداداش من خیلی زیباس و خودش چادرو حجابو انتخاب کرده و داداشم قبل از ازدواج خیلی قرتی میگشت اما از وقتی ازدواج  کرده انقد ساده میگرده حتی دیگه ژل نمیزنه آستین کوتاه نمیپوشه انقد سربه زیر و سر سنگین  شده کلن رفتارش تغییر  کرده حس میکنم خیلی باهم خوشبختن  خدارو شکر

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
مگ حجاب فقط ب چادره؟ طبیعتا کسی شلوارک نمیپوشه با نظر شما مردای غربی کلا رگ ندارن

نه حجاب ب چادر نیست گفتم ک عزیزم منم خیلی وقت ها چادر نمیپوشم ولی یه طوری میگردم ک خودم احساس خجالت نکنم از حجابم

خدا با منه ....

پس خیلی خوب شد مصالحمت امیز تموم شد🤣🤣

اره خداروشکر

حالا باید برم تو فکر مادرشوهرم که یهو سکته نکنه😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
بی رحمانست  زنداداش من خیلی زیباس و خودش چادرو حجابو انتخاب کرده و داداشم قبل از ازدواج خیلی قر ...

وقت ادم عاشق باشه سعی میکنه شبیه معشوقش بشه

امیدوارم همیشه خوشبخت باشن❤

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
اره خداروشکر حالا باید برم تو فکر مادرشوهرم که یهو سکته نکنه😐

این مادرشوهرام کاسه داغ تر از اش شدنا اخ ب تو چ عروست چی میپوشه

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
این مادرشوهرام کاسه داغ تر از اش شدنا اخ ب تو چ عروست چی میپوشه

اره 

البته مادرشوهر من بنده خدا چیزی نمیگه میشناسمش ولی از اینکه هی فکر میکنه من مومنم هی تعریفای اینجور میکنه ازم خوشم نمیاد