♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بی رحمانست زنداداش من خیلی زیباس و خودش چادرو حجابو انتخاب کرده و داداشم قبل از ازدواج خیلی قرتی میگشت اما از وقتی ازدواج کرده انقد ساده میگرده حتی دیگه ژل نمیزنه آستین کوتاه نمیپوشه انقد سربه زیر و سر سنگین شده کلن رفتارش تغییر کرده حس میکنم خیلی باهم خوشبختن خدارو شکر
هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
این مادرشوهرام کاسه داغ تر از اش شدنا اخ ب تو چ عروست چی میپوشه
اره
البته مادرشوهر من بنده خدا چیزی نمیگه میشناسمش ولی از اینکه هی فکر میکنه من مومنم هی تعریفای اینجور میکنه ازم خوشم نمیاد