2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنن هرکی پسر به دنیا بیاره برتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 32 پست

شما نباید واکنشی نشون میدادی،شاید دلت وافعا میخواست ک پسر دار میشدی وگرنه از حرف 4 تا عقب مونده ناراحت نمیشدی،

باید بهشون میگغتی من نذر کرده بودم بچم دختر بشه من عاشق دخترم از پسر بدم.میاد ک نقطه ضعف ندی دستشون

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو خودت راضی باشی و خوشحال که بچه ت دختر ،نباید ناراحت میشدی ،بعدم اینجور وقتها همیشه کم نیار جوابشون و بده ...ولی خیلی خنده دار بود قسمت آخر ،که بدن ضعیف و دختر ..این چرت و پرتها چیه ..باید میگفتی اتفاقا میخوام بعدی م دختر بشه جفت بشن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

وقتی یه زن این حرفو بهت میزنه یعنی زندگیش به چشم خودش اونقد بی ارزشه که خودشو در حد یه پسر نمیبینه

اونا بی عزت نفسن قرار نیس دختر شمام اینجوری باشه..به این حرفا اهمیت ندید

ایشالا که سایه پدرمادر بالا سرش باشه❤️

من فقط تو نینی سایت فهمیدم هنوز بعضیا معتقدن پسر بهتر از دختره

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

بعد همینا اگر دختر دار بشن

همه رو خفه میکنن با دخترشون .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دختر برکت و نعمته واقعا من خودم خیلی دوسدارم

اما خب توی دنیا و جامعه ایرانی خیلی اذیت میشه و محدوده

برای همین میگم اگه بچم پسر باشه شاید کمتر اذیت بشه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
اره والا کسی جرعت نداره چپ نگا دخترشون کنه

طرف تا قبلش از دختر بدش میومد

الان میگه به دختر من جیشش رو یادآوری نکنید ! تو خونتون همه جا رو کثیف کنه !

بعضیا کلا گاو بودن توی خونشون هست دیگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حامله بودم یه پسر محرد از فامیل شوهرم(تخت تاثیر مادرش و خانوادش) گفت وای بچت پسره چقدر خوب تا میتونید پیر بیارید خود ازدواج کرذ بچش دختره نمیدونم الان سرافکندس(طبق حرفای خودش) یا نه یادش رفته

کلا اینحا پسر پرستن 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗