2777
2789

آری 

نه مشکلی ندارم 

خودمم میرفتم سرکار و همکار اقا داشتم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دلت بخواد‌ ارباب رجوع خانم داره این تو اداره 

شعل دومشم خانوما زیاد تردد میکنن تو مغازش 

مشکلی ندارم چون ادم خوبیه ذاتش درست و پاکه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ن مشکلی ندارمتازه همسرم شیفت شب داره گاهی با یه خانوم سرکار هستن

من نمیتونم با این مسیله کنار بیام

هر چن هنوز شغلش دقیق مشخص نیست کلی همش میگم باید بره کاری ک خانم توش نباشه

من غیر طبیعیم؟؟؟چون هیچ جوره تو کتم نمیره

حساسیتتو کم کن 

هیچ مدل شغلی وجود نداره که با جنس مخالف در ارتباط نباشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تا دلت بخواد‌ ارباب رجوع خانم داره این تو اداره شعل دومشم خانوما زیاد تردد میکنن تو مغازش مشکلی ندار ...

ببین با خودت نمییگی اونابی ک میان تیپشون چیه ؟ رفتاراشون چجوریه؟ شوهرت سرسنگین برخورد میکنه یا ن

حساسیتتو کم کن هیچ مدل شغلی وجود نداره که با جنس مخالف در ارتباط نباشه

چطوری کم کنم، تاپیکام و بخون لطفا 

تازه دارو هم دارم مصرف میکنم

نمیدونم مشکل از منه یا مدلمه

حساسیتتو کم کن هیچ مدل شغلی وجود نداره که با جنس مخالف در ارتباط نباشه

شوهرمن صافکار ماشین سنگینه ، با یه کلی سبیل کلفت طرفه😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....