2777
2789
عنوان

تک فرزندی...تک فرزندها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 86 پست
بنظرم تک فرزندی ظلمه درحق بچه آدم یابچه نیاره یاحداقل دوتا بیاره،تنها نمونن

دقیقا نظر منم همینه.... در حد متوسط که میتونیم خرجشونو بدیم... 

حالا پنت هاوس هم نزدیم به اسمشون هم نزدیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این تاپیکو دارم میخونن اشک تو چشام جمع شدع بخدا خدایی که خلق میکنه روزی رو هم میده خاااااهش می ...

پدر و مادرت باهات همراهی میکنن

الان که هستن میتونن جای خواهر یا برادر رو از نظر همراهی بگیرن؟

دقیقا منم دارم دق میکنم  تو عروسی کی ساقدوشم میشه  توی تنهاییام با کی حرف بزنم  من ...

من وقتی بچه های فامیل با خواهر برادراشون میینم انقدر حسرت میخوووووورم هیچوقتم مامان بابامو نمیبخشم که باعث شدن من اینجوری تنها باشم 

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
خودت تک فرزندی؟ پدر مادرت باهات همراه هستن؟

بله تک فرزندم

نه متاسفانه

به نظرم اگر میتونی و توان مالی داری و توانایی که بچه دیگه رو داری حتما بیار

بچه ت گناه داره نه خواهری که همدرد و غمخوارش باشه

نه برادری که پشتش باشه و حمایتش کنه

برای من بینهایت سخته

احساس تنهایی نداری توی روابط اجتماعیت اثر نگذاشته

نه

ببیین اگه دقت کنی تک فرزندا چون توجه ویژه ای بهشون میشه

شاید یکم لوس بشن

ولی عقده ای نمیشن

من دقت کردم اکثر کسایی که زبون درازن و همیشه از دیگران طلبکاران 

از یه خانواده پرجمعیت اند

و چون پدر و مادر خیلی بهشون توجه نداره عقده ای شدن

البته این نظرم راجع به خانواده هایی که از نظر مالی ضعیف بودن و بچه ها با کمبود بزرگ شدن 

اما تو خانواده های ثروتمند اگه ۵۰ تا بچه ام داشتن 

بچه ها نرمال بودن 

💍♥ i said yes 

خیلی بده تنهایی خیلی سخته

درسته پدر و مادر هستن ولی خواهر و برادر یه چیز دیگه ان

پدر و مادر چون فاصله سنیشون خیلی با ما فرق داره ممکنه درکمون نکنن من خودمم فعلا تک فرزندم

تجربه کردم حس تنهاییو وقتی ام میرفتم خونه فامیل اونجا هم بچه همسن من نداشتن هیچ کدوم

باید با بزرگترا هم کلام میشدم

در کل خوب نیس

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 
پدر و مادرت باهات همراهی میکنن الان که هستن میتونن جای خواهر یا برادر رو از نظر همراهی بگیرن؟

نه

مامانم هرجااااا میخام برم باهام میاد هیجده سالمه تا ایت ین هیجا تنها نرفتم ولی هیچ کس نمیتونه یه جایگاه دیگه رو برات پر کنه

هرکسی جایگاه خودش رو داره

باور کن انقد حسرت خواهر برادر داشتن بع دلمه خیلی از شبا خابشو میبینم

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
من وقتی بچه های فامیل با خواهر برادراشون میینم انقدر حسرت میخوووووورم هیچوقتم مامان بابامو نمیبخشم ک ...

من تو کل دنیا یه دختر عمه داشتم همه ی تنهاییام با اون پر میکردم خیلی با هم نبودیم ولی حس داشتنش ارامش بهم میداد 

دختر عمم وقتی خواهر دار شد منو فراموش کرد انقدر ضربه خوردم که چون خواهری ندارم باید محتاج محبت خواهری باشم 

پدر و مادر هر کاری بکنن جای خواهر و برادر برای من نمیتونن بگیرن 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ