2777
2789
عنوان

تک فرزندی...تک فرزندها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 86 پست
من مستقلم ولی فعلا موفق نیستم 😂😂😂😂

اگه موفق نیستی پس مستقل هم نیستی... اساسا به کسی میگن مستقل که به دور از تفکر و توجه به نظر دیگران ، خودش اون کاری رو انجام بده که حالشو خوب میکنه ... کسی که مستقل باشه موفقه

عهه 😃😍 اره خیلی خوبه همه توجه مامان بابات مال توعه هرچی بخای میگیرن و کلا عالیه

میدونی این توجه مامان باباهم یه موقعایی بد میشه

مثلا چون فقط یدونه ای هرررر کاری میخوای بکنی میبینی دارن نگات میکنن هی اینور میری نگات میکنن اونور میری نگات میکنن همشم میان در اتاقتو باز میکنن😭😂

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی این توجه مامان باباهم یه موقعایی بد میشه مثلا چون فقط یدونه ای هرررر کاری میخوای بکنی میبینی ...

وای 😂 اره اینم هس ولی خاهر و برادر بزرگتر نداری فوضولی کنه تو کارت

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
بزرگتر ک نه ولی یه کوچیکتر تو راهه😂

کوچیکتر خوبههه به نسبت بزرگتر😃مبارکه

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
اگه موفق نیستی پس مستقل هم نیستی... اساسا به کسی میگن مستقل که به دور از تفکر و توجه به نظر دیگران ، ...

من ۱۸ سالمه و هنوز ن درسم تموم شده و ن سر کار رفتم ک بگم موفق هستم توی کارم و ب نسبت سنم اتفاقا خیلی مستقلم و تا چند ماه دیگه خونه مجردی خودم و میگیرم و کاملا مستقل میشم شماهم تحقیقاتت ناقصه

خیلی بده تنهایی خیلی سخته درسته پدر و مادر هستن ولی خواهر و برادر یه چیز دیگه ان پدر و مادر چون فا ...

من خودم فاصله سنیم با خواهرم ۸ ساله

الان همدم خوبیه ولی بچه بودیم حس تنهایی داشتم

من خودم فاصله سنیم با خواهرم ۸ ساله الان همدم خوبیه ولی بچه بودیم حس تنهایی داشتم

ادم روز به روز که بزرگتر میشه بیشتر احساس تنهایی میکنه منکه اینجوریم 

خواهر برادرم بعد از ده بیست سال میفهن چقد به هم دیگه احتیاج دارن و وجودشون برا هم دیگه خوبه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)