من یه پسر دارم...توانایی جسمی و روحی فرزند دوم رو ندارم...میخوام ببینم تک فرزندی خیلی بده؟مخصوصا اونهایی که خودشون طعم تک فرزندی رو چشیدن یا الان تک فرزند دارن میشه حس حالتون رو بگین
اگه موفق نیستی پس مستقل هم نیستی... اساسا به کسی میگن مستقل که به دور از تفکر و توجه به نظر دیگران ، خودش اون کاری رو انجام بده که حالشو خوب میکنه ... کسی که مستقل باشه موفقه
میدونی این توجه مامان باباهم یه موقعایی بد میشه مثلا چون فقط یدونه ای هرررر کاری میخوای بکنی میبینی ...
وای 😂 اره اینم هس ولی خاهر و برادر بزرگتر نداری فوضولی کنه تو کارت
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
اگه موفق نیستی پس مستقل هم نیستی... اساسا به کسی میگن مستقل که به دور از تفکر و توجه به نظر دیگران ، ...
من ۱۸ سالمه و هنوز ن درسم تموم شده و ن سر کار رفتم ک بگم موفق هستم توی کارم و ب نسبت سنم اتفاقا خیلی مستقلم و تا چند ماه دیگه خونه مجردی خودم و میگیرم و کاملا مستقل میشم شماهم تحقیقاتت ناقصه