2777
2789
عنوان

تک فرزندی...تک فرزندها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 86 پست
جون هر کی که دوست داری نزار بچت تک فرزند بشه  مراقب اختلاف سنیشون هم باش  من تک فرزندم و ...

دقیقا

من چه شبایی که گریه کردم سر این موضوع

عروسی که میرم اشک تو چشام جمع میشه وقتی میبینم خواهر برادرای عروس داماد خوشحالی میکنن

میگم عروسیم به درک که هیشکی ندارم خوشحالی کنه من بمیرمم کسیو ندارم حداقل سر قبرم گریه کنه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه بگی چی شد منم الان خیلی وقته تک فرزندم ولی یه داداش تو راهه

هیچی 

اصلا آرامش ندارم.تا پنج سالگی که شب تا صبح گریه میکرد با صدای بلند حالا اون موقع بچه بود

الانم یه کارایی میکنه نمیدونم کدومو بگم ولی خییلی رو مخه ضعف اعصاب گرفتم

من خودم بچه اولم وقتی ده سال و نیمم بود خواهر کوچیکم به دنیا اومد...و خیلی اذیتم میکنه خیلی!

نمیگم کاش نبود چرا دوستش دارم خودم مدام به مامانم میگفتم برام یه خواهر یا برادر کوچیکتر بیاره ولی واقعا تو یه فضای متفاوتیم...من الان مدرسمو تموم کردم و کنکوریم و اون دبستانه خیلی اذیتم میکنه خیلی...اگر قراره برای شما هم همینطور باشه بعدا و فاصله سنیشون زیاد باشه نه این کارو نکنید اما اگه فاصله سنیشون قراره کم باشه روش فکر کنین خیلی خوبه که آدم یه همدم داشته باشه...

دقیقا من چه شبایی که گریه کردم سر این موضوع عروسی که میرم اشک تو چشام جمع میشه وقتی میبینم خواهر ب ...

دقیقا منم دارم دق میکنم 

تو عروسی کی ساقدوشم میشه 

توی تنهاییام با کی حرف بزنم 

من نه دوستی دارم نه فامیلی 

مادر و پدرم از صبح تا شب سر کارن خب من بدبخت باید چیکار کنم چقد گوشی و تلویزیون  مریض شدم از تنهایی 

سر قبرم یکی نیست حلوا خیرات کنه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

الان این تاپیکو دارم میخونن اشک تو چشام جمع شدع

بخدا خدایی که خلق میکنه روزی رو هم میده خاااااهش میکنم نزارید بچه هاون تنها بشن 

دوست و اشنا و فامیل تا چندسال میخان با ادم باشن؟؟؟ ادم یه روزی که پدر مادرشم نیست احتیاج پیدا میکنه به یه هم خون خودش کسی که از گوشت و پوست خودشه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)