2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 320 پست
ایشالا یه کیس خیلی خوب قسمتت بشه خوشبخت بشی بدونی که همه زنا بد نیستن خوب هم دارن🙏 مثل مردا که بد و ...

خدا کنه و شمام تو زندگیتون موفق باشید همیشه یاحق🙏🙏🙏🙋🏻‍♂️

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم زنده تا 130 سالگی 

فدات شم بااین اوضاع ناشکری نباشه بخدا روزا شوهرم سرکاره اینقدکارش سخته ک دلم میخواد فقط بشینم زار بزنم براش اخرشم پولش هیچی ب هیچی اصلا ب هیچی نمیرسه😞😞😞

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

یه جور موفق میشدم و با تلاش ب جایی میرسیدم ک از خدم راضی باشم🤩💕و بعدش یه عشق قشنگ ک همه چیمو پاش بریزم

ܢ̣ߺܘ ࡅ࡙ܭ ܟ߭ࡐ‌ࡄ݅ܝܟߊ‌ܠܨ ߊ‌ܝ߭‌ ࡅߺ߳ܘ ܠ‌ܠܙ ࡅ࠭ߺࡅ࡙ߺߊ‌ܝ߭‌ܩࡅ࠭ߺܠ‌ࡅ࡙ߺܡܢ••͜
فدات شم بااین اوضاع ناشکری نباشه بخدا روزا شوهرم سرکاره اینقدکارش سخته ک دلم میخواد فقط بشینم زار بز ...

درک میکنم الان اوضاع همه همین جوري شده انشالله همه چی روبراه ميشه عشقم

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
درک میکنم الان اوضاع همه همین جوري شده انشالله همه چی روبراه ميشه عشقم

انشاالله 

خداکنه مردم ی سال بتونن بدون این همه دغدغه زندگی کنن🙏🙏🙏

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
انشاالله  خداکنه مردم ی سال بتونن بدون این همه دغدغه زندگی کنن🙏🙏🙏

😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان