2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 320 پست
شبیه منی😂

والا 😄

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
من یه پسره با عرضه میشدم انقدر هم عاقل بودم که عارم بیاد دختر بازی کنم فقط یه دختره خوب انتخاب میکرد ...

تو منو کشتی برو تغییر جنسیت بده بیا منو بگیر😂

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه بدبین شدین زنا یه اخلاقی دارن اگه مردی که عاشقشن براشون از هیچ لحاظ کم نذاره اونا هم بهشون ...

نگفتم همه شون عین همن  که  درسته  حرفتون تو خود قرانم گفته مردان پاک از ان زنان پاکدامن و مردان هرزه از ان زنان فاسد ولی اونقدر دیدم ک شوهر یا زنشون از گل پاکتر ولی بازم خیانت میکنن 

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
الان همینطوریه اکثر رابطه ها دختر پسرای مجرد کارایی ک زنا و مردای متاهل میکنن نمیکنن به چشمام دیدم ک ...

یه ضرب المثل ترکی هست که میگه هرچی بریزی تو آشت همون میاد تو قاشقت اگه شما خوب باشی که ایشالا هستی یه خانوم خوب نسیبت میشه یه چیزی هم هست هرچی بیشتر سخت بگیری بدتر میشه 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
تو منو کشتی برو تغییر جنسیت بده بیا منو بگیر😂

مال خودمه بکش کنار😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
پسرای خوبم پیدا میشن بخدا همه رو به یه چشم نبین 

نمیگم همه بدند 

میگم پسری که دنبال دختر بازی بره میشه مثل کسی که همش گرسنه و دنبال دخترهاست ونمی تونه نیازش کنترل کنه

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
نگفتم همه شون عین همن  که  درسته  حرفتون تو خود قرانم گفته مردان پاک از ان زنان پاکدا ...

والله من این خیانتای عجیب قریبو و فقط ت نی نی سایت دیدم اصلا فک میکنم همش تخیلیه اخه اون شوهر بدبختی ک اینقدر واست زحمت میکشه چطوری دلت میاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
خدا خاک ب سر همچین ادمایی بکنن ک معنی ازدواج و ب گندکشیدن😑😑😑😑😑

منم همینو میگم الان زنه یا مرده خیانت میکنن میگی چرا میگه اونی ک تلوزیون داره سینما نمیره یا اونی ک تو خونه غذا داره رستوران نمیره قشنگ و شیک خودشو کثافت کاریشو توجیه میکنه

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️