2777
2789
عنوان

چجوری سحر رو باطل کنیم

59 بازدید | 10 پست

شمع تراپی انجام دادم تاثیری نداشت

بنظرتون چیکار کنم باطل شه

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی سحر و جادو شدی؟

توی فا🦋ل هام میوفته

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

باید بری پیس دعا نویس گلم

اخه میگم گناه نباشه

توی فا🦋ل هام میوفته

بابا این فالا دروغه الکی میگن که پول اضافه بدی مثلا سحرو طلسمو باطل کنن

منم خودم یه بار فالا انداختم گف طلسم داری 

بجاش قرآن گوش کن و آیت الکرسی بخون تا بهت آرامش بده

بابا این فالا دروغه الکی میگن که پول اضافه بدی مثلا سحرو طلسمو باطل کننمنم خودم یه بار فالا انداختم ...

پیش دعانویس فالو نگرفتم که

فقط پیش کسایی گرفتم ک فاال میگیرن

حتی خودشون بجز فاال چیز دیگه ندارن

دعا کردم نذر کردم حتی پیش امام رضام رفتم

پیش دعانویس فالو نگرفتم کهفقط پیش کسایی گرفتم ک فاال میگیرنحتی خودشون بجز فاال چیز دیگه ندارندعا کرد ...

همون فا...ل گیرام، باور نکن 

به خدا باور داشته باش و فقط ب خدا واصل شو

ما بنده ها گاهی مشکلی پیش میاد به همه چی چنگ میزنیم جز طناب خدا

همون فا...ل گیرام، باور نکن به خدا باور داشته باش و فقط ب خدا واصل شوما بنده ها گاهی مشکلی پیش میاد ...

تاپیک دیشبم بخون تاپیک سوره

منم چندجا ف...ا..ل گرفتم سرکتاب باز کردم بهم گفتن دعا داری بعد جالبی این بود همه مشخصات یه نفرم میدادن بعد من برا باطل کردنش دعا گرفتم ولی جرعت ندارم انجامش بدم 

بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید