الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم
بابا این فالا دروغه الکی میگن که پول اضافه بدی مثلا سحرو طلسمو باطل کننمنم خودم یه بار فالا انداختم ...
پیش دعانویس فالو نگرفتم که
فقط پیش کسایی گرفتم ک فاال میگیرن
حتی خودشون بجز فاال چیز دیگه ندارن
دعا کردم نذر کردم حتی پیش امام رضام رفتم
همون فا...ل گیرام، باور نکن به خدا باور داشته باش و فقط ب خدا واصل شوما بنده ها گاهی مشکلی پیش میاد ...
تاپیک دیشبم بخون تاپیک سوره
منم چندجا ف...ا..ل گرفتم سرکتاب باز کردم بهم گفتن دعا داری بعد جالبی این بود همه مشخصات یه نفرم میدادن بعد من برا باطل کردنش دعا گرفتم ولی جرعت ندارم انجامش بدم
بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید