جدا از ضرب المثل خود قرآن گفته این حرفو ولی الان میبینی شوهره یا زنه از گلم پاکترن ولی بازم همسرشون ...
درسته ولی اگه بخوای به این چیزا فکر کنی نباید زندگی کنی به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند من ۸ ساله ازدواج کردم خییلی راضیم درسته یه کم وضعیت اقتصادی خرابه اما خداروشکر
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شما از پاکی اونا مطمئنی؟ من یه خانومی رو میشناسم به خدا که اصلا باور نمیکردم یه درصدم خطا کنه ببخشید ...
یعنی عین همین مشکل برا یکی از نیروهام پیش اومد توشرکت مرده رو میدیدی سر کار به هیشکی نگاه نمیکرد هیچی کار نمازشم سر وقت با سه تا بچه الانم دارن زندگی میکنه با همون زن زبونشم لال شده زنشم پرروتر
کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙋🏻♂️🤷♂️هرکه خود داندو خدای دلش ک چه دردیست در کجای دلش با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦♂️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایشالا یه کیس خیلی خوب قسمتت بشه خوشبخت بشی بدونی که همه زنا بد نیستن خوب هم دارن🙏 مثل مردا که بد و خوب دارن
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دلتونو خوش نکنید عزیزانم بعدی از اینم لجن تره الان از روزای خوبتون لذت ببرید تو دوره احمدی نژادم همه میگفتن این کثافت کی میره از دستش راحت شیم