2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 320 پست
جدا از ضرب المثل خود قرآن گفته این حرفو ولی الان میبینی شوهره یا زنه از گلم پاکترن ولی بازم همسرشون ...

درسته ولی اگه بخوای به این چیزا فکر کنی نباید زندگی کنی به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند من ۸ ساله ازدواج کردم خییلی راضیم درسته یه کم وضعیت اقتصادی خرابه اما خداروشکر

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شما از پاکی اونا مطمئنی؟ من یه خانومی رو میشناسم به خدا که اصلا باور نمیکردم یه درصدم خطا کنه ببخشید ...

یعنی عین همین مشکل برا یکی از نیروهام پیش اومد توشرکت مرده رو میدیدی سر کار به هیشکی نگاه نمیکرد هیچی کار نمازشم سر وقت  با سه تا بچه الانم دارن زندگی میکنه با همون زن زبونشم لال شده زنشم پرروتر

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاالله ک روحانی رو خدا برداره شاه دزد اصلی اونه

عزیزم دقت کردی از روزی ک این شده ریش جمور زندگی همه ب لجن گشیده شده؟؟؟؟؟؟؟

مریضی طوفان سیل زلزله بدبختی گرونی

خکش بحال اون موقع ک احمدی نژاد بود

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍

من اگه پسر بودم درس میخوندم  دکتر میشدم میرفتم پزشکان بدون مرز میشدم. دختر ميتونه ولی برای دختر خطر ناک. تره

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
درسته ولی اگه بخوای به این چیزا فکر کنی نباید زندگی کنی به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند من ۸ ...

خدارو شکر تا ببینیم چی میشه خدا چی میخواد

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
خدارو شکر تا ببینیم چی میشه خدا چی میخواد

ایشالا یه کیس خیلی خوب قسمتت بشه خوشبخت بشی بدونی که همه زنا بد نیستن خوب هم دارن🙏 مثل مردا که بد و خوب دارن

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
عزیزم دقت کردی از روزی ک این شده ریش جمور زندگی همه ب لجن گشیده شده؟؟؟؟؟؟؟ مریضی طوفان سیل زلزله بد ...

روحانی کی عوض میشه؟

چندسال دیگش مونده؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
روحانی کی عوض میشه؟ چندسال دیگش مونده؟

سال ديگه ميره سال ديگه 1400 ميشه ديگه 

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  

دلتونو خوش نکنید عزیزانم بعدی از اینم لجن تره الان از روزای خوبتون لذت ببرید تو دوره احمدی نژادم همه میگفتن این کثافت کی میره از دستش راحت شیم 

چند ماه دیگه گورشو گم میکنه

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
سال ديگه ميره سال ديگه 1400 ميشه ديگه 

خداکنه تااون موقع زنده بمونیم صلوات محمدی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
دلتونو خوش نکنید عزیزانم بعدی از اینم لجن تره الان از روزای خوبتون لذت ببرید تو دوره احمدی نژادم همه ...

باورکن منم ترس همینو دارم ازین بدتر کی میخوادبیاد😞😞

خداکنه تااون موقع زنده بمونیم صلوات محمدی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انشالله عزیزم زنده تا 130 سالگی 

باورکن منم ترس همینو دارم ازین بدتر کی میخوادبیاد😞😞

گلم تا موقعی  نشستیم و حقمان را نمیگیریم همین بدتر هم میشه