2777
2789

به نام خدا☝🏻

پدرم اجازه نمیده برم سرکار🫣

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۳ سالمه دانشجو معلمم سال اخرمهچجوری دانشگاه و کار؟؟؟؟ پسرم الان ۲ سالشه و اوج شیطنتش ، ی تو راهی هم ...

ببخشید من ترم اولم و هنوز کارای استخداممون درست نشده اگه ترددی باشم چقدر می ریزن برامون ماهیانه؟ 

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

۲۳ سالمه دانشجو معلمم سال اخرمهچجوری دانشگاه و کار؟؟؟؟ پسرم الان ۲ سالشه و اوج شیطنتش ، ی تو راهی هم ...

ماشالله...بعد مرخصی زایمان یه سال مرخصی بدون حقوق بگیر ارزششو داره

زمانی که دانشجو بودم تو قلمچی هم مشاور کنکور بودم

کار سنگینی نبود اغلب تماس بود و هفته ای یساعت حضوری

جمعه ها هم ازمون بود که خب میرفتم سر ازمون

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

فکر کنم دور و بر ۷ تومن ، من ۹ میگیرم

اها خیلی ممنونم 

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

ماشالله...بعد مرخصی زایمان یه سال مرخصی بدون حقوق بگیر ارزششو داره

احتمالا قراره یکاری کنم چون برا پسرم نکردم دانشجو بودم کلی سختی داشت بچم همش پیش مادرشوهرم بود من همش دانشگاه بودم شوهرمم سرکار نفهمیدم چیشد ۲ سالش شد الان تا این یکی بدنیا میاد دانشجوییم تموم میشه

احتمالا قراره یکاری کنم چون برا پسرم نکردم دانشجو بودم کلی سختی داشت بچم همش پیش مادرشوهرم بود من هم ...

ببین سال بعد میشه مرخصی زایمانت که با حقوقه یه سال بعدم خودت مرخصی بدون حقوف بگیر باور کن سرکار خبری نیست سی سال قراره کتر کنی قشنگ از بزرگ شدن بچه هات لذت ببر دوسال بمون خونه یکیشون میشه دوسال یکی چهار سال.دبیری یا اموزگار؟