2777
2789
عنوان

یعنی من باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 112 پست
ینی چی؟سیکلاش مرتب بود؟از کجاباید بفهمیم؟منم همش عقب میندازم وقتی ال دی میخورم فقط ب موقس

مثلا دوست من وقتی بیستم اردیبهشت میشده فکر میکرده باید ۲۰ خرداد ، ۲۰ مرداد و ۲۰ شهریور.... پریود بشه . وقتی ۲۰ اردیبهشت شده اما ماه بعد ۱۷ خرداد پریود شده ، فکر میکرده جلو میندازه . در حالیکه سیکل هاش ۲۸ روزه و مرتب بوده. وقتی شما سیکلت ۲۸ روزه هستش ۲۰ اردیبهشت که پریود میشی ۱۷ خرداد میشه تاریخ پریود بعدی نه اینکه فکر کنی جلو انداختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنبه ۱۲ ظهر زدم فقط رو عصابم تاثیر گذاشته دوسدارم پاچه همه رو بگیرم جربدمممم خلق و خوم بدشده😤😤 ...

عقدی عزیزم؟

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 
منم شنبه ۱۲ ظهر زدم فقط رو عصابم تاثیر گذاشته دوسدارم پاچه همه رو بگیرم جربدمممم خلق و خوم بدشده😤😤 ...

من کلا به همه حمله میکردم 😂 این اواخر

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 
عقدی عزیزم؟

بله 🤦🏼‍♀️

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
من کلا پریودام خیلی درد نداشتم این ماهم روز پریودیم فقط یه لحظه احساس کردم پریود شدم که نشدم و رفتم ...

ببخشید سوال میکنم ولی من واقعن نمیدونم.ترشح چجوریه؟من اون هفته باید میشدم نشدم.روزه پریودم انگار ی چیزی ازم اومد فک کردم خونه رفتم دید ی چی مثل آب ماننده ینی چیه؟

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
من کلا به همه حمله میکردم 😂 این اواخر

اخرش شدی؟؟؟من دوسدارم همه رو بزنم وایی اصلا دست خودم نیست یهو امپر میچسبونم بداااا

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
عههه علائمشو دارم یعنی؟ 

نه میگم اگه تا۱۰روز دیگه عقب انداختی 

اره علایمم داری 

انشالله ک باردارباشی عزیزدلم

مثلا دوست من وقتی بیستم اردیبهشت میشده فکر میکرده باید ۲۰ خرداد ، ۲۰ مرداد و ۲۰ شهریور.... پریود بشه ...

اگه عقب بندازی چی؟یک هفتس عقب انداختم.عقدم.خیلی میترسم خیلی

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
عه عصبي شدن از اونه؟!!من بيستو چهار ساعت شوهرمو دعوا ميكنم خيليييي عصبي شدم😭 به توام دكترت گف ...

اوهوم گفت از۴روز تادو هفته گفت ک بستگی به ضخامت دیواره ی رحمت داره

اخرش شری؟؟؟من دوسدارم همه رو بزنم وایی اصلا دست خودم نیست یهو امپر میچسبونم بداااا

توبارداری اینجورمیشم اصن نترس میشم ازهیچیییی نمیترسیدم ک خب نشونه جنسیته بازم😂

نه میگم اگه تا۱۰روز دیگه عقب انداختی  اره علایمم داری  انشالله ک باردارباشی عزیزدلم

مرسی عزیز مهربون . یه لحظه ترسیدم فکر کردم خارج رحمم 

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...