2777
2789
عنوان

یعنی من باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 112 پست
خب اینجوری که میشه۲۳ام امروز۲۵امه

24 ام باید پریود میشدی نه 23 ام . از 27 تا 28 یک روز حساب کن. فقط یک روز عقب انداختی منم 4 روز عقب انداختم هنوز بی بی چک منفیه فکر کنم یا زود زدم 

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...

من بدون هیچ علایمی نشدم فقط اینکه دست وپاهام داغ شده بود ک اونم نشونه جنسیتش بود وبی بی مثبت 

سرهردو 

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک دوست داشتم میگفت من هرماه جلو میندازم چند روز بهش گفتم‌چطوری حساب میکنی ؟ گفت مثلا یک ماه بیستم ش ...

ینی چی؟سیکلاش مرتب بود؟از کجاباید بفهمیم؟منم همش عقب میندازم وقتی ال دی میخورم فقط ب موقس

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
منم دوتا تزريق كردم هنوز نشدم😭😭😭😭😭😭

شما کی تزریق کردی،من دوتا ۵۰ زدم😭🤦🏼‍♀️

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
۲۷-۲۸روز

من خودم این طوری بودم هر ماه یا دو روز جلو مینداختم یا دو سه روز عقب . فکر میکردم پریودم مرتب نیست. اما دکتر گفت مرتبه فقط استرس و این چیزا گاهی عقب و جلو میکنه.

۲۸ روزه سیکلت رو در نظر بگیر ، اگر نهایت روزی که تا حالا عقب انداختی رو هم در نظر بگیر مثلا ۳ روز ، میشه ۳۱ روز اگر ۳۱ روز از شروع سیکلت میگذره و هنوز پریود نشدی یعنی عقب انداختی

اوهوم منفی بود،خیلی نگرانم دعا کن بشم

خب پس دیگ نگران چی منم عین تو قک میکردم حامله ام ده تا بی بی زدم آخرین بی بی رو ک زدم خیالم راحت شد دیگ نیستم همون شب پری شدم نباید استرس داشته باشی

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
24 ام باید پریود میشدی نه 23 ام . از 27 تا 28 یک روز حساب کن. فقط یک روز عقب انداختی منم 4 روز عقب ا ...

اخه من کیت تخمک‌گزاری هم استفاده میکردم 

کلا تخمک گزاریم هم جلوتر از افراد عادیه

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
خب پس دیگ نگران چی منم عین تو قک میکردم حامله ام ده تا بی بی زدم آخرین بی بی رو ک زدم خیالم راحت شد ...

اخه برعکس من ادم استرسی هستم و تو تموم زندگیم بدترین ضربه هارو از استرسم خوردم یکیش همین عقب افتادگی پری هست

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
من بدون هیچ علایمی نشدم فقط اینکه دست وپاهام داغ شده بود ک اونم نشونه جنسیتش بود وبی بی مثبت  ...

منم خیلی دست و پام داغه بیحالم و همش میخوام بخوابم .بی بی چکم منفیه بعد 4 روز . 

اخه برعکس من ادم استرسی هستم و تو تموم زندگیم بدترین ضربه هارو از استرسم خوردم یکیش همین عقب افتادگی ...

همونه دیگ بیخیالش شی همین امشب میشی انشالله😍❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
اخه من کیت تخمک‌گزاری هم استفاده میکردم  کلا تخمک گزاریم هم جلوتر از افراد عادیه

پس تا 5 روز بعد خیلی احتیاط کن به بی بی چک منفی توجه نکن اگر پریود نشدی من میخوام هلو بخورم میترسم جنین تشکیل شده باشه سقط بشه 😂 فقط گیرم الان هلو شده 😂

من بدون هیچ علایمی نشدم فقط اینکه دست وپاهام داغ شده بود ک اونم نشونه جنسیتش بود وبی بی مثبت  ...

جنسیتشون چیه؟منم اگر باردار باشم خیلی گرممه

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....

صب کن اگه تا۱۰روز نشدی 

بازبی بی منفی بود برو سونوبده خدایب نکرده خارج ازرحم نباشه 

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 
من شنبه زدم شما كي زدي؟؟دلم شديدا درد ميكنه ولي نميشم تاحالا اصلااااا سابقه نداشتم عقب بندازم هميشه ...

منم شنبه ۱۲ ظهر زدم فقط رو عصابم تاثیر گذاشته دوسدارم پاچه همه رو بگیرم جربدمممم خلق و خوم بدشده😤😤😤😤😤گاهی هم یه کمر درد جزیی میاد سراغم 

منم همینطوریم ها