2777
2789
عنوان

یعنی من باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 112 پست
 مرسی عزیز مهربون . یه لحظه ترسیدم فکر کردم خارج رحمم 

چند وقت اقدامی؟

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
توبارداری اینجورمیشم اصن نترس میشم ازهیچیییی نمیترسیدم ک خب نشونه جنسیته بازم😂

🤦🏼‍♀️وایی یعنی باردارم 

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبارداری اینجورمیشم اصن نترس میشم ازهیچیییی نمیترسیدم ک خب نشونه جنسیته بازم😂

وای من  خیلی پرو شدم از خودم تعجب میکنم 😂 قبلا پریود میشدم قاطی بودم اینماه سلحشورم واسه خودم 😆

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
چه خبر شد!!! یکی دنبال پریود شدن  یکی نشدن😂😂😂

تو زندگیم هیچوقت پریود اینقدر نقش پررنگی نداشت

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
نه بابا این ک دلیل نمیشه😂

😁😁😁😁😁خیلی استرس بدی این دوران عقد اه

برو زعفرون دم کن بخور 

رازیانه خوردم

چهار ماه  شما بارداری؟

همون دیگه نمی‌دونم

اما احتمال خیلی زیاد میدم که باشم

کن از یک هفته قبل علائم پریود داشتم

سینه،دل ،اخلاق،جوش و... 

اما الان هیچی 

رحمم سفت شد چند روز،الان شکمم سفت شده

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
همون دیگه نمی‌دونم اما احتمال خیلی زیاد میدم که باشم کن از یک هفته قبل علائم پریود داشتم سینه،دل ...

ده تا صلوات فرستادم که باشی انشالله 

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 
تو زندگیم هیچوقت پریود اینقدر نقش پررنگی نداشت

چرا پیشگیری نکردید؟؟