2777
2789
عنوان

یعنی من باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 112 پست
یعنی نه روز از امپول اج س ج ک زدم میگذره بی بی چکم مثبت بود ولی ازمایش منفی شد

اهان

چه بد

اوه من آنقدر زدم بی نتیجه بود

چند روز عقب انداختید؟

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عقب بندازی چی؟یک هفتس عقب انداختم.عقدم.خیلی میترسم خیلی

اگر پریودتون مرتبه و مطمئن هستین یک هفته عقب انداختین ، الان دیگه بی بی چک نشون میده یا میتونین برین ازمایشگاه آزمایش بتا بدین . اگر میرین باید کارت  ملی همراهتون باشه

اگر پریودتون مرتبه و مطمئن هستین یک هفته عقب انداختین ، الان دیگه بی بی چک نشون میده یا میتونین برین ...

یبار ک رفتم کارت ملی نخاست.حتما لازمه؟چون من هنوز نرفتم کارت ملیمو بگیرم

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
یبار ک رفتم کارت ملی نخاست.حتما لازمه؟چون من هنوز نرفتم کارت ملیمو بگیرم

من تا الان این همه رفتم آز بارداری بدون شناسنامه یا کارت ملی انجام نداده. با اینکه دیگه میشناسه منو. جالبه که از شما نخواستن واقعا عجیبه. حالا شناسنامه ببر.

انداختمش دور دلم داره مث سیر و سرکه میجوشه اکه باردار باشم میشه سومین بچم اصلا امادگی ندارم

عزیییزم.

هدیه خداست دیگه.

توکلت به خدا باشه عزیزم

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
ببخشید سوال میکنم ولی من واقعن نمیدونم.ترشح چجوریه؟من اون هفته باید میشدم نشدم.روزه پریودم انگار ی چ ...

اره مثه اب بود تقریبا.بعدشم دیگه ۱ هفته خشک خشک بودم تا دو روزه ترشحام زیاد شد.مه سفیده تخم مرغ البته خیلی خیلی معذرت میخوام🤦‍♀️

من تا الان این همه رفتم آز بارداری بدون شناسنامه یا کارت ملی انجام نداده. با اینکه دیگه میشناسه منو. ...

منم باره اوله میشنوم که کارت ملی یا شناسنامه میخان

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍