الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه عقب بندازی چی؟یک هفتس عقب انداختم.عقدم.خیلی میترسم خیلی
اگر پریودتون مرتبه و مطمئن هستین یک هفته عقب انداختین ، الان دیگه بی بی چک نشون میده یا میتونین برین ازمایشگاه آزمایش بتا بدین . اگر میرین باید کارت ملی همراهتون باشه
اگر پریودتون مرتبه و مطمئن هستین یک هفته عقب انداختین ، الان دیگه بی بی چک نشون میده یا میتونین برین ...
یبار ک رفتم کارت ملی نخاست.حتما لازمه؟چون من هنوز نرفتم کارت ملیمو بگیرم
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
یبار ک رفتم کارت ملی نخاست.حتما لازمه؟چون من هنوز نرفتم کارت ملیمو بگیرم
من تا الان این همه رفتم آز بارداری بدون شناسنامه یا کارت ملی انجام نداده. با اینکه دیگه میشناسه منو. جالبه که از شما نخواستن واقعا عجیبه. حالا شناسنامه ببر.
من تا الان این همه رفتم آز بارداری بدون شناسنامه یا کارت ملی انجام نداده. با اینکه دیگه میشناسه منو. ...
منم باره اوله میشنوم که کارت ملی یا شناسنامه میخان
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍