2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست
اره درسته من باورشون دارم و الان 2روزه دارم مبنویسم ببخشید زیاد سوال میکنم میشه شما بگید دقیقا نامه ...

ببین میتونی توی پونزده روز روزی یه نامه به اون فرشته مربوطه بنویسی ؛ میتونی یکبار پونزده تا نامه بنویسی توی نامه هم اول از فرشته سپاسگذاری می‌کنی از خدا سپاسگذاری می‌کنی بخاطر خلق فرشتگان و بعد اش تشکر می‌کنی که مثلا فرشته توانگری سپاسگذارم که مشکل مالی من رو به لطف الهی برطرف کردی یا می‌کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین میتونی توی پونزده روز روزی یه نامه به اون فرشته مربوطه بنویسی ؛ میتونی یکبار دوازده تا نامه بنو ...

مرسی عزیزم یعنی هم بنویسم که انگار اون مشکل حل شده و هم داره حلش میکنه واسم ؟

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
نه نه میتونی فقط بنویسی سپاسگذارم که مثلاً فلان مشکلم رو به لطف و اراده الهی حل کردید 

من نوشته بودم ممنونم که به لطف اراده الهی منو به خواسته ام میرسونید اشتباهه؟ چون هنوز نرسیدم 

من نوشته بودم ممنونم که به لطف اراده الهی منو به خواسته ام میرسونید اشتباهه؟ چون هنوز نرسیدم 

نه عزیزم درسته زیاد توی نامه نوشتن سخت نگیر هرجور که راحتی بنویس فقط بعدش دیگه این موضوع خواستتو رها کن سعی کن زیاد پیگیرش نباشی که چیشد پس چرا نشد چرا بدستش نیاوردم یه مثل هست که میگه هر تصمیم و اراده ای که ما توی زندگی بگیریم در آخر همون اتفاقی نیفته که خدا میخواد حالا خدا اتفاقات رو بر اساس باورهای ما وارد زنذگیمون می‌کنه پس مثبت فکر کن و به خواستت خوشبین باش وابسته نباش که وابستگی به خواستها اصلی ترین عامل نرسیدنه ؛

نه عزیزم درسته زیاد توی نامه نوشتن سخت نگیر هرجور که راحتی بنویس فقط بعدش دیگه این موضوع خواستتو رها ...

باشه عزیزم ممنون ،مثلا اگه مشکل مالی باشه مثلا متن نامه در 15 روز باید درباره همین باشه؟یا میشه این 16 روز خواسته های مختلف بنویسم به فرشته های هرکدوم

باشه عزیزم ممنون ،مثلا اگه مشکل مالی باشه مثلا متن نامه در 15 روز باید درباره همین باشه؟یا میشه این ...

معمولا توی کتاب کاترین پاندر خوندم بهتره که برای هر خواسته پونزده که بر اساس حالا علم خاص خودش عدد مقدسیع نامه رو پونزده بار بنویسی همون یه موضوع البته میتونی برای موضوعات دیگه هم بنویسی بازم برای اونا هم پونزده تا نامه