2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست
وای مرسی اتفاقا دنبال کتاب خوب می گشتم بدم مامان بخونه دقیقا یه همچین چیزی ممنونم ازت❤ بازم کتاب ای ...

الان فقط این کتاب رو بده مامانت بخونه بعد ازون کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین اینارو که بخونی کم کم حقایق برات روشن میشه میفهمی واقعا زندگی چیه و هدف ما توی زندگی چی باشه در کنار اینا کتاب معجزه شکر گذاری از راندا برن رو هم بخون بر اساس این کتاب تو کم کم متوجه این همه نعمت الهی که داری و دورو برت هست میشی قدرشونو بیشتری می‌دونی شکر گذاری می‌کنی و همین باعث میشه برکت به زندگیت وارد بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط این کتاب رو بده مامانت بخونه بعد ازون کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین اینارو که بخونی ک ...

حتما مرسی💜

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
ھی کدوم زندگی

اون کتابهایی که بالاتر پیشنهاد دادم رو حتما بخون تا بفهمی زندگی ینی چی !!! اونوقت دیگه نمیگی کدوم زندگی می‌دونی ثانیه ها و لحظه های زندگی هم با ارزشه و باید قدرشو دونست 

وقتی شوھرنکبت زندگیت باش دیگ زندگی کوفت ادم میشہ

عزیزم تا قوانین این هستی رو ندونی نمی تونی مشکلات زندگیتو حل کنی این جهان بر اساس قوانین تنظیم شده ینی اگر هر انسانی تمام قوانین هستی رو رعایت کنه می‌تونه یک زندگی ایده آل و آروم داشته باشه شما باید کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو حتما بخونید حداقل چند صفحه اول رو فقط بخون بعد تازه متوجه میشی چخبره توی هستی و ما خودمون با زندگیمون چ کارا که نکردیم شوهرت هرجور آدمی که هست هر رفتاری که داره ناشی از باورهای درون خودته ببین مولانا میگه همه ما انسانها فکر میکنیم داریم توی جهان زندگی میکنیم ولی اشتباهه جهان درون ما زندگی می‌کنه هر اتفاقی که در زندگی بیرون از وجودت برات نیفته یا هر رفتاری که از هر کسی میبینی این داره درون تورو نشون میده همه اتفاقات از درون تو داره بوجود میاد 

من نمیخوام عوض شیم جداشیم فقط 

خب دیگه توی بعضی از زندگیا جدایی یه راه حله اما آخرین راه حل اینه آدم برای حفظ زندگیش و درست کردن شرایطش باید تلاش کنه عزیزم یه چیزی بهت بگم شما تا زمانی که باورهای درون خودت رو درست نکنی از درون خودت رو عوض نکنی حتی اگه از همسرت هم جدا بشی باز هم افرادی دقیقا مثل همسرت رو به زندگیت جذب می‌کنی بصورت ناخودآگاه بدون اینکه اصلا خودت اطلاعی داشته باشی ؛ زندگی مثل یه بازی می مونه باید توی بازی فوت و فنهاشو یاد بگیری تا بتونی برنده شی شانس و اقبال هم اصلا هیچ وجود خارجی نداره همه زندگی برمیگرده به ذهن آدم