2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا توی کتاب کاترین پاندر خوندم بهتره که برای هر خواسته پونزده که بر اساس حالا علم خاص خودش عدد م ...

من شنیدم به فرشته دیگران هم میشه نامه داد مثلا بخوام به فرشته پدر مادر عشقم نامه بدم چجوری یعنی چی بنویسم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
کتاب خوب معرفی کنید بهم بخونم

هواوپونوپونو/ جهان کوانتوم / چهار اثر معروف فلورانس اسکاول سین/ معجزه شکر گذاری راندا برن  این خیلی عالیه / راز / شفای زندگی لوییز هی اینم واقعا عالیه

هواوپونوپونو/ جهان کوانتوم / چهار اثر معروف فلورانس اسکاول سین/ معجزه شکر گذاری راندا برن  این ...

ممنون عزیزم❤

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
ممنون عزیزم❤

عزیزم بر اساس اون تاپیکی که زده بودی برای شفای مادرم دعا کنید بهت توصیه میکنم حتما حتما کتاب شفای زندگی از لوییز هی رو تهیه کن و بخون به مادرت هم پیشنهاد بده بخونه خیلی کمک می‌کنه برای بدست آوردن سلامتی تو این کتاب متوجه میشیم که ریشه تمام بیماریهای انسان افکار خودشه و راههای رفع این افکار و بیماریها توش نوشته

عزیزم بر اساس اون تاپیکی که زده بودی برای شفای مادرم دعا کنید بهت توصیه میکنم حتما حتما کتاب شفای زن ...

وای مرسی اتفاقا دنبال کتاب خوب می گشتم بدم مامان بخونه دقیقا یه همچین چیزی ممنونم ازت❤

بازم کتاب اینجوری سراغ داری بهم بگو گلم❤

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜