2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست
اگه اون باورو نداشتیم چی یعنی از اول خودشون ناراضی بودن ؟ یعنی اون جملات بگم درونم پاکسازی میشه؟&nbs ...

بله مدام این چهارتارو تکرار کن 

متاسفم 

لطفا منو ببخش 

سپاسگذارم 

دوستت دارم 

هرچند تمام اتفاقات توی زندگی فقط برمیگرده به باورها مون ما آگاه نیستیم و از باورهای درونمون اطلاعی نداریم 

عزیزم اگه بدونی که همه رفتارهای  اون شوهر نازنین فقط برمیگرده ب باورهای درون خودت دیگه اینجور ن ...

دقیقا من انقد منفی هستم که فک نکنم کسی مثل من باشه حتی گاهن میگم اصلا قانون جذب اثر هم نداشته باشه وجود خودمو اینهمه منفی گری استرس ازم دور میکنه خوش خیالم میکنه 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاااملا درسته.. 👌👌👌 خیلی خوبی..ممنون خدا تو رو جلو راه من گذاشت که اینارو بهم بگی.. خدایا شکر ...

عزیزم خیلی خوشحال میشم چیزایی که یاد گرفتم رو در اختیار دیگرون بذارم بازم اگه سوال داشتید بپرسید با کمال میل جواب میدم و خسته نمیشم 

عزیزم خیلی خوشحال میشم چیزایی که یاد گرفتم رو در اختیار دیگرون بذارم بازم اگه سوال داشتید بپرسید با ...

فدای تو، خیلی ممنون.. تاپیکتو گذاشتم تو علاقه مندیام تا زیاد ببینمت و صحبتاتو بخونم.. خیلی کمک کردی🌹🌹🙏

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

کاااملا درسته.. 👌👌👌 خیلی خوبی..ممنون خدا تو رو جلو راه من گذاشت که اینارو بهم بگی.. خدایا شکر ...

اینو واقعا قبول دارم

شما تو این ساعت بیای و به این تاپیک برخورد کنی

این ی نشونه هس

ی نشونه ی خوب🥰

خیلی خوب صحبت میکنی عزیزم یه سوال شما نامه به فرشتگان قبول دارید چیزی میدونید؟

بله توی کتاب از دولت عشق کاترین پاندر فقط اختصاص داده شده به نامه نوشتن برای فرشتگان 

ببین حتی به لحاظ دینی و اسلام هم توی قرآن اومده که خداوند وقتی که هر انسانی رو خلق می‌کنه براش یک فرشتع میذارع بعنوان فرشته نگهبان شاید بعضی از فرقه ها اینو قبول نداشته باشن بعضیا بگن خرافاته باز هم با وجود تمام این حرفا به یه نقطه میرسیم به باورهامون 

اگه شما نامه نوشتن به فرشتگان رو باور داشته باشید اتفاقاتی که میخواید براتون رخ میده هرچند توی قرآن سوره قلم هست که خداوند گفته قسم به نون و قلم این توی تغییراتشو اینه که خواسته رو بنویسیم خودش یک ارتعاش قوی به هستی میده  همه چیز به باور ماست مثلا ببین چرا میگن برای خواسته هامون دعا کنیم مگه خدا خودش نمیدونه ما چه خواسته ای داریم پس علت اینکه میگن مدام بگو تکرار کن چیه علتش اینه که وقتی تو خواسته تو ب زبون میاری تکرار میکنید یا می‌نویسی باور رسیدن رو در خودت بوجود نیاری اینها فقط برای تقویت باورهای ماست وقتی باورت نسبت به خواستت رسیدن باشه اجابت باشه دیگه خواستتو راحت بدست میاری من خودم شاید صدها نامه به فرشتگان نوشتم انواع اقسام فرشتگان و اینم بگم ازشونم نتیجه گرفتم 

چجوری باور کنم ک ب خواستم برسم فقط کافیه بخوام

خواستن مرحله اوله باید روی باورها کار کرد باید برای بعضی از خواست‌ها تلاش کرد و آخرین مرحله مرحله رها سازیه که اصطلاح دینی و قرآنی میگن توکل ینی سپردن دست خدا واگذار کردن نتیجه به خدا 

بله توی کتاب از دولت عشق کاترین پاندر فقط اختصاص داده شده به نامه نوشتن برای فرشتگان  ببین حتی ...

اره درسته من باورشون دارم و الان 2روزه دارم مبنویسم ببخشید زیاد سوال میکنم میشه شما بگید دقیقا نامه رو چجوری می‌نویسید میخوام بدونم دارم درست مینویسمش 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
دقیقا من انقد منفی هستم که فک نکنم کسی مثل من باشه حتی گاهن میگم اصلا قانون جذب اثر هم نداشته باشه و ...

ببین عزیزم تا میتونی به همه عشق بورز اول توی ذهنت توی فکرت هر روز به شوهرت عشق بده به اتفاقات دورو برت عشق بده به آدمها دوستان فامیل کم کم اثر این عشق رو میبینی و یه چیز دیگه هم هر صبح که از خواب بیدار میشی به خدا سلام بده و بخاطر اینکه یه روز دیگه چشماتو باز کردی و داری نفس میکشی شکر گذاری کن

ببین عزیزم تا میتونی به همه عشق بورز اول توی ذهنت توی فکرت هر روز به شوهرت عشق بده به اتفاقات دورو ب ...

عزیزم درخواست دوستتی دادم قبول میکنی هروقت سوال داشتم ازت بپرسم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
یعنی. با اینکه بی دلیل اینکار کردن دلم شکستن باز با خودم اینارو بگم ؟!

بله عزیزم من که گفتم تمام اتفاقات توی زندگیه ما ناشی از باورهای ماست باورهایی که ممکنه نسل در نسل توی ضمیر ناخودآگاه ما بوجود اومده باشه و ما نمی‌دونیم اون چهارتا رو مدام تکرار کن و ذکر استغفرالله ربی و اتوبوس الیه هم خیلی خیلی قویه اینم تمام موانع رو پاکسازی می‌کنه اینم تمرار کن هر لحظه با خودت تکرار کن